APPLAUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Henrik Aavik'i juhitav APPLAUD OÜ on hakanud Eestis pakkuma teenust, mis aitaks kohalikel ettevõtetel välja lasta oma krüptomünte ja sellega kapitali koguda. Tä

APPLAUD OÜ - krüptoraha on endiselt popp

Henrik Aavik'i juhitav APPLAUD OÜ on hakanud Eestis pakkuma teenust, mis aitaks kohalikel ettevõtetel välja lasta oma krüptomünte ja sellega kapitali koguda. Täisteenuse hinnaks on 150 000 eurot ning sellele lisandub väike osa kapitalist. Krüptoraha ning kõik sellega seonduv on kohati päris vastuoluline teema ning ka antud juhul kõneall olev ICO (initial coin offering) meetodit on kasutatud ära mitte just kõige ausamatel eesmärkidel. ICO meetod on samas saamas legitiimseks ning laialt levinud kapitali kaasamise viisiks. Vaatame kõnealusele ettevõttele ja selle juhile veidi lähemalt otsa. APPLAUD OÜ lugu sai alguse peaaegu 6 aastat tagasi, mil juhatuse liige Joonas Trussmann selle asutas. Toomasel varasemat ettevõtluskogemust selleks ajaks ei olnud. Ettevõtte valdkond on programmeerimine. Samas valdkonnas (EMTAK 62011) on tegutsevaid ettevõtteid 2018 aasta seisuga kokku 2080 ning need annavad tööd kokku 8466 inimesele ja kogu valdkonna 2018 käibeprognoos on ca 715 miljonit eurot. APPLAUD OÜ on ettevõte, mille turuosa 2018-l moodustab ca 0.04 protsenti. 2016. aastal tegi firma tehinguid 269 086 euro eest, mis tähendas eelneva aastaga võrreldes 8,7 protsendilist langust. Tänase seisuga manitseb Krediidiskoor firmaga asjade ajamisel ettevaatlik olema. See tuleneb sellest, et ettevõttel on kaelas enam kui 13 500-eurone maksuvõlg. Osaühingul, mis soovib turule tulla uudse teenusega, tasuks selline puudujääk kiiremas korras likvideerida. Vastasel juhul on väga raske potentsiaalsete klientide usaldust võita. Henrik Aavik alustas äritegevusega juba 20 aastat tagasi, olles tol ajal vaid 25 aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 22 ettevõtet, millest täna on 9 ettevõtte juhatuses ja 3 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Henrik Aavik (kõik seotud ettevõtted) Varad ja finantsid 2017:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 24 305 eurot
  • Käibed kokku: 119 617 eurot
  • Kasumid kokku: -15 153 eurot
  • Töötajad kokku: 8
  • Suurim palgamaksja: APPLAUD OÜ
Varasemalt on Henrik olnud ka EESTI E-KAUBANDUSE LIIT MTÜ juhatuse liige, seda ametit pidas mees 7 aastat. Uuest pakutavast krüptoraha teenusest saate aga lähemalt lugeda Delfist.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.