BENNEMATIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 217 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

BENNEMATIC OÜ hetkeolukord

Juba 217 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

20. juunil 2013. aastal asutatud Bennematic OÜ on spetsialiseerunud elektrooniliste konsultatsiooniteenuste pakkumisele, kasutades kaasaegseid elektroonilisi pooljuhttehnoloogiaid ülemaailmse klientuuri teenindamiseks.

Ettevõtte finantsvundament on tugev, mida toestab 2500 euro suurune osakapital. Bennematic OÜ organisatsiooniline struktuur koosneb ühest osanikust, mis tagab äristrateegia tugeva ja ühtse suuna.

2022. aastal koges ettevõtte müügitulu muljetavaldavat tõusu, mis ületas oluliselt juhatuse prognoose. Seda kasvu võib seostada klientide suurenenud nõudlusega tarnepuuduse perioodil. Müügitulu 2022. aastal oli 143 000 eurot. See kasvutrajektoor ilmneb ka 2023. aasta esimese poolaasta finantstulemustes.

Ettevõte investeerib pidevalt pikaajalistesse kasvuvõimalustesse. Alates 2016. aastast on Bennematic OÜ tegelenud taluhoone renoveerimisega, tulevikueesmärgiga laiendada oma teenust ka majutusele. Selle ettevõtmisega kaasnevad aga jätkuvalt mitmeaastased viivitused seoses täiendavate vajalike investeeringutega infrastruktuuri, nagu garaaž ja kaasaegne küttesüsteem. Varem viidatud tulude kasv hõlbustab neid investeeringuid eeloleval aastal.

Võrreldes eelmise majandusaastaga kahanesid ettevõtte kulutused kaupadele, teenustele ja muudele tegevuskuludele kokku umbes 20%.

2022. majandusaasta lõpetas ettevõte kasumis, 18 598 eurot.

Bennematic OÜ juhatus oli 2022. aastal üheliikmeline. Aruandeperioodil oli keskmine töötajate arv kaks. Juhatuse liikmele aruandeaastal arvestatud tasu oli 37 078 eurot, sh üüritulu 30 000 eurot, ülejäänud summa moodustas tasu juhatuses töötamise eest.

2023. aastal plaanib Bennematic OÜ oma tegevust mitmekesistada. Äriportfelli on lisandumas investeerimispositsioon juveelisektoris ja kauplemine Šveitsi esmaklassiliste ajanäitajatega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.