FERRUM FABRICA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 904 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommente

FERRUM FABRICA OÜ hetkeolukord

Juba 904 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ferrum Fabrica OÜ asutati 27.06.2013. aastal kuue osaniku poolt. Ettevõtte põhitegevusalaks on raua kuumtöötlemine, sepiste ja metallkonstruktsioonide valmistamine. Ettevõtte töötajaskonna moodustavad osanikud (4 liiget), kes on Ferrum Fabrica OÜ-s täiskohaga töötajad, kes valmistavad tooteid ja töötavad ettevõtte asjaajamisega igapäevaselt. Ferrum Fabrica OÜ juhatuse liikmetele ei ole määratud ega makstud soodustusi ega juhatusse kuulumise lisatasusid.

Ferrum Fabrica OÜ põhiliseks tegevuspiirkonnaks on hetkel Eesti siseturg, mis moodustas ettevõtte käibest umbes 85%, otsese ekspordi osakaal oli 2020. aastal 15%. Ferrum Fabrica OÜ eksportis 2020.aastal sepistooteid põhiliselt Saksamaale (11%) ja Soome (4%).

Enamiku käibest moodustasid sepistoodete ja eritellimustena valmistatud sepiste ning metallkonstruktsioonide müügist saadud tulu. 2022 aastal oli Ferrum Fabrica OÜ saritoodetena valmistatud sepiste müügi osakaal 72% ning eritellimusena valmistatud sepiste müügi osakaal 28%.

2020.aastal kolis Ferrum Fabrica OÜ Sauele uutesse ja suurematesse tootmisruumidesse.

2023. aasta põhieesmärgiks on kasvatada jätkuvalt Ferrum Fabrica OÜ brändi tuntust ning selleläbi ka eksporti. Ferrum Fabrica OÜ on laiendanud läbi EAS`i sihtturgude konsultantide müügivõrgustikku, samuti oleme liitumas Balti Saksa Kaubanduskojaga ning seeläbi plaanime kasvatada nii toodete müügist kui ka eritellimustena valmistatud sepiste müügist saadavat käivet.

Vaatamata ülemaailmsele kaootiliselt toimivale maailmale, võime 2022. aasta ettevõtte maandustulemusi lugeda edukaks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.