UP NORTH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4881 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommen

UP NORTH OÜ hetkeolukord

Juba 4881 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Up North OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud professionaalsete logistikateenuste pakkumisele, keskendudes peamiselt maanteevedude korraldamisele Põhjamaades ja Lääne-Euroopas. Meie teenuste portfell on lai ja mitmekesine, hõlmates nii väike- kui suurettevõtteid, kes vajavad kiireid ja kvaliteetseid transpordilahendusi. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust, mis vastab nende vajadustele ja ootustele. Lisaks maanteevedudele pakume lisaväärtusena ka terminaliteenust koos kohaliku jaotus- ja korjeveoga, mis võimaldab meil pakkuda terviklikke logistikalahendusi.

Järgmise majandusaasta plaanid on meie jaoks olulised, kuna need aitavad meil määratleda meie strateegilisi eesmärke ja suuniseid. Up North OÜ äritegevuses jätkame planeeritud strateegia elluviimist ja arendamist, pakkudes logistikaalaseid terviklahendusi püüdes täita klientide soovid ja vajadused. Meie eesmärk on pidevalt parandada ja täiustada meie teenuseid, et pakkuda klientidele parimat võimalikku kogemust.

Täiustame kasutuselevõetud infosüsteemi, tegeleme olemasolevate veosuundade arendamisega ja personali leidmisega, kes võiks olemasolevat meeskonda sobival viisil täiendada. Meie eesmärk on pakkuda klientidele tänapäevaseid paindlikke ja efektiivseid logistilisi lahendusi nii maanteevedude, terminali- ja laoteenuse kui ka kohaliku jaotusveo osas. Meie pühendumus innovatsioonile ja pidevale arengule aitab meil pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust.

Lõppkokkuvõttes on Up North OÜ pühendunud pakkuma parimat võimalikku logistikateenust, mis vastab meie klientide vajadustele ja ootustele. Meie pühendumus kvaliteedile, innovatsioonile ja pidevale arengule aitab meil pakkuda parimat võimalikku teenust. Järgmise majandusaasta plaanid aitavad meil määratleda meie strateegilisi eesmärke ja suuniseid, mis aitavad meil pakkuda parimat võimalikku teenust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Veosuunad Lääne-Euroopa - UP NORTH OÜ

Benelux´i, Saksamaa ja Itaalia maanteetransport   UP North teostab nii osa- kui täiskoormate maanteetransporti Saksamaa, Hollandi, Belgia, Luksemburgi, Šveitsi
ssb.ee
Benelux´i, Saksamaa ja Itaalia maanteetransport UP North teostab nii osa- kui täiskoormate maanteetransporti Saksamaa, Hollandi, Belgia, Luksemburgi, Šveitsi ja Itaalia veosuundadel. Lisaks tavakaupade transpordile pakume temperatuuritundlike kaupade vedu külmikhaagistega. Termoveo puhul on võimalik külmik jagada spetsiaalse vaheseinaga mitmeks osaks, et hoida erinevates osades kindlat kontrollitud temperatuuri vahemikus ( 2 °C kuni 6 °C ja 15 °C kuni 25 °C)

Veosuunad Põhjamaad - UP NORTH OÜ

Norra, Rootsi ja Soome maanteetransport   UP North on oma meeskonnaga keskendunud veosuundadele kus fookuses on Norra, Rootsi ja Soome maanteetransport. Alltööv
ssb.ee
Norra, Rootsi ja Soome maanteetransport UP North on oma meeskonnaga keskendunud veosuundadele kus fookuses on Norra, Rootsi ja Soome maanteetransport. Alltöövõtjatena kasutame kogenud ja professionaalseid vedajaid kelle veokid ja poolhaaked on kohandatud just Põhjamaade veotingimusi arvestades. Tänu mitmekülgsele masinapargile ja Skandinaavia partnervõrgustikule saame pakkuda transpordilahendusi ka keerukamatesse sihtkohtadele säästes sellega nii Teie aega kui ka raha.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.