REMMELGAMAA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2340 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommen

REMMELGAMAA OÜ hetkeolukord

Juba 2340 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Remmelgamaa OÜ on registreeritud 2013-ndal aastal, võttes üle FIE Toomas Piirfeldti ja Remmelgamaa talu majandustegevuse, mis on samal kohal toimunud alates 1991-est aastast. Ettevõte tegeleb EHF tõugu piimaveiste kasvatusega, põhitegevusalaks on toorpiima müük. Vähesel määral kasvatatakse ka Eesti Maatõugu veiseid, keda loetakse ohustatud tõuks madala populatsiooni tõttu ja seetõttu on nende aretamine ja pidamine kohaliku tõu säilimiseks prioriteetne ja riiklikult toetatud tegevus. Kõrvaltegevuseks on ettevõttel tõuloomade müük ekspordiks. Suurt rõhku pööratakse loomade aretusele, tervisele ja heaolule. Elusloomade turustamisel on pikaajaliseks koostööpartneriks olnud Eesti

Tõuloomakasvatajate Ühistu.

Ettevõte on viimase 5 aasta jooksul läbinud kaasajastamise: rekonstrueeritud on lüpsikarjale laut, uuendatud tehnoloogia lüpsmiseks, söötmiseks ja sõnnikueemaldamiseks, uuendatud tehnikapark. Farmi ümbrusesse soetatud juurde põllumaad 50 hektarit. Ettevõtte omandis on täna 150 ha maad, millelt varutakse loomade sööt ja karjatatakse loomi. Põllumaad on bilansis kajastatud soetusmaksumuses. Kõik põllud asuvad ettevõtte vahetus läheduses.

Remmelgamaa OÜ on Piimandusühistu E-Piim liige, piim tarnitakse tööstusele ja vähesel määral tehakse koostööd ka kodumaise jäätise tootjaga LaMuu, kes valmistab Remmelgamaa talu piimast 4 erinevat sorti jäätist, mida turustatakse eraldi ettevõttele loodud sarja „Otse talust“ alt.

Ettevõttes töötas 2022-ndal aastal 3 põhikohaga töötajat, kellele maksti keskmist töötasu 2112 eur. Tänaseks on ettevõte jõudmas stabiilsesse majandustegevuse faasi, hetkel täiendavat investeerimisvajadust ei nähta ja keskendutakse investeeringute teenindamisele ja igapäevasele tootmistegevusele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.