ADWIND OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me oleme harjunud, et siin ilmas on teatud asjad, mis käivad koos. Nõnda on sündinud näiteks vanasõna

ADWIND OÜ - kus suitsu, seal tuld... eks?

Me oleme harjunud, et siin ilmas on teatud asjad, mis käivad koos. Nõnda on sündinud näiteks vanasõna "kus suitsu seal tuld". Sarnaselt sellele viitele oleme harjunud nägema ka seoseid ettevõtluses. Ülekantud tähendusega võiks öelda näiteks, et "kus käive seal maksud". ADWIND OÜ sellisele seaduspärale aga ei allu. 2013 asutatud ettevõte sai käibemaksukohustuslaseks 2016. aasta teisest kvartalist ning käivet hakkas ettevõte tegema 2017. aastast alates. Ja seda on tehtud korralikult – esimeses kvartalis kohe üle 1,5 miljoni euro, siis tagasihoidlikumalt pisut üle 150 000 euro ja kolmandas kvartalis suisa 12 703 581 eurot! Neljandas kvartalis võeti jälle hoogu maha ja käive jäi pisut alla 800 000 euro. Tasutud makse pole aga kusagil näha. Kujutage nüüd ette olukorda, et linna kohale kerkib vägev suitsusammas, rahvas satub paanikasse ja helistab tuletõrjesse. Pritsumehed sõidavad suitsu poole ja tuleb välja, et miski ei põlegi. Väga narr olukord, kas pole? Igal juhul ootame huviga, milline saab olema ADWIND OÜ 2017 aasta majandusaasta aruanne, et saada veidigi infot selle kohta, mis ettevõttes põnevat tehakse. Ettevõtte sektoriks on märgitud “reisikorraldajate tegevus”, kiire otsing internetiavarustes aga ettevõtte kohta erilist tulemust ei anna. Kuidas tehakse säärast käivet ilma mingisuguse reklaamita internetis? Ettevõtte juht Andrei Papou on suhteliselt uus tulija. ADWIND OÜ on tema esimene katse juhatuse liikmena ning loodame, et tänased puudujäägid saavad lahendatud, kui vaid anname aega atra seada. Siit üks väike meiepoolne tähelepanek ja nõuanne: kuna Adwind on muide ka ühe trooja hobuse stiilis arvutiviiruse nimi, siis seda enam oleks tarvis oma ettevõte nimega internetis positiivseid seoseid luua.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ADWIND OÜ tegevusaruanne 2022

ADWIND OÜ oli asutatud 15.10.2013 .a. osakapitaliga 2500 EUR. Põhitegevuseks on kalade,vähilaadsete ja kalatoodete hulgimüük.  Aruandeaastal arengu-ega uurimisv
ssb.ee
ADWIND OÜ oli asutatud 15.10.2013 .a. osakapitaliga 2500 EUR. Põhitegevuseks on kalade,vähilaadsete ja kalatoodete hulgimüük. Aruandeaastal arengu-ega uurimisväljaminekuid ei tehtud. Ka 2023.aastaks ei ole plaanitud teadusuuringuteks raha. Juhatus koosneb 1 liikmest. ADWIND OÜ loodab 2023.aastal saavutada jätkuva majanduskasvu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.