NORDIC TERSUS LABORATORY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 974 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

NORDIC TERSUS LABORATORY OÜ hetkeolukord

Juba 974 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Tersus Laboratory OÜ asutati 22.10.2013.a. Ettevõtte põhitegevusala on teadus- ja arendustegevus muude loodus- ja tehnikateaduste vallas pakkudes kõrgekvaliteedilisi mikrobioloogilisi uuringuid, hõlmates peamiselt desinfektsiooni- ja nahahooldusvahendite teste ja analüüse.

Nordic Tersus Laboratory OÜ omab Eesti Akrediteerimiskeskuse poolt väljastatud akrediteerimistunnistust, mis vastab EN ISO/IEC 17025:2017 nõuetele kui katselabor mikrobioloogia analüüside valdkonnas. 2020.aastal toimus akrediteerimisulatuse laiendamine uute teenuste juurutamise näol. Ettevõtte käive aruandeperioodil moodustas 136 950 eurot. Käibe langus võrreldes eelmise aruandlusperioodiga oli 14% ning 2022.a.

kahjum moodustas 32 662 eurot. Kahjum oli tingitud tööjõukulude tõusust ning peale Covid-19 kriisi tekkinud turuseisakust.

Töötajaid oli viis, kellest neli on täistööajaga ning juhataja on osaajaga. Tööjõukulud kokku moodustasid 112 204 eurot.

Venemaa agressioon Ukrainas ei ole ettevõtte tegevust otseselt mõjutanud.

2023.a. jätkatakse mikrobioloogiliste analüüside teenuse pakkumist ning eesmärk on laieneda välisturgudele.

Sander Piiskop

Nordic Tersus Laboratory OÜ juhataja 10.03.2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.