ALONAFISH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 651 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komment

ALONAFISH OÜ hetkeolukord

Juba 651 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Alonafish OÜ vahendab kala Põhja-Atlandi piirkonnast, USA-st, Kanadast, Tšiilist, Ecuadorist, Vietnamist, Hiinast ja mujalt teistesse riikidesse.

Kalatoodete müük on oma olemuselt hooajaline ning sõltub väga palju kvootidest, tooraine hindadest, veokuludest ning turunõudlusest. Ukraina sõda, ebastabiilne USD kurss ning tootmise, veokulude ja tooraine hindade tõus mõjutavad oluliselt müügitulemusi. Ukraina sõja tõttu kadus kliente Ukrainast, Valgevenest ja Moldovast. Sellest hoolimata õnnestus liikuda uutele turgudele Horvaatias, leida uusi kliente Ukrainast ja suurendada müüki mitmesse Euroopa Liidu liikmesriiki.

2022. aastal kasvas müük poole võrra, samas suurusjärgus suurenesid ka kulud. Kaupade väljavedu Eestist vähenes kohalikku päritolu tooraine vähese kättesaadavuse tõttu viiendiku võrra, moodustades tuludest kokku 4%. Alonafish OÜ saavutas AS Creditinfo Eesti andmetele põhinevalt

Eduka Eesti Ettevõtja staatuse väga hea (AA) reitinguga. Väga hea reiting aitab Norra, Fääri saarte, Islandi, Taani, Läti ja teiste tarnijate juures krediiti saada ning selle kaudu ettevõtte käivet suurendada.

Järgmistel perioodidel plaanitakse hulgimüügiga jätkata ning tegevust laiendada. Eesmärk on suurendada Eestist pärit tarnijate ja toodete arvu sortimendis ning nende eksporti erinevatele turgudele. Plaan on sõlmida tarnelepinguid erinevate uute tootjatega ning laiendada kauplemis- ja müügitegevust uutele turgudele kogu maailmas.

Peamised finantssuhtarvud:

Näitaja 2022 2021

Koguvara tulusus (ROA = puhaskasum / varad kokku) 0,17 0,19

Omakapitali tulusus (ROE = puhaskasum / omakapital) 0,29 0,37

Varade käibekordaja (VK = müügitulu / keskmine vara) 14,83 13,68

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja (LKV = käibevara / lühiajalised kohustused) 2,45 2,10

Likviidsuskordaja (LK = (käibevarad - varud) / lühiajalised kohustused) 2,45 2,10

Debitoorne võlgnevus (DKV = müügitulu / debitoorne võlgnevus) 41,08 39,29

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.