SING SALE PRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 246 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

SING SALE PRO OÜ hetkeolukord

Juba 246 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte alustas tegevust 2014. aasta veebruaris rahvuslike kudumite disainimise, valmistamise ja müügiga. Järgnevatel aastatel on ettevõte jätkanud tegevust samal alal. Jätkuvalt otsime uutele võimalusi välisturgudele sisenemiseks. 2020 aastal sai valmis uus koduleht ja veebipood, mis kasvatas müüki nii Eestis kui välisturgudel. Oleme loonud tihedad suhted piirkondlike kogukondadega ja loome uusi tooteid koostöös nendega. Aruandeaastal suured muutused majanduses on inimeste ostujõudu vähendanud ja see on mõjutanud ka meie käivet. 2023. aastal muutust ette pole näha ja see mõjutab meie käivet veelgi. Loodame turule tulla uute toodetega.

Annika Vaalma

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.