I&T ADVISOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 489 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommente

I&T ADVISOR OÜ hetkeolukord

Juba 489 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

I&T Advisor OÜ on 14.02.2014 asutatud ettevõtte, mille peamiseks tegevuseks on Infotehnoloogia ja Infoturbe alased konsultatsioonid ja auditeerimine. 2022. aasta oli ettevõttel edukas, kuna saavutati kõigi aegade rekord käibe. Meie spetsialistid viisid 2022/2023 meile teadaolevalt Eestis läbi kõige rohkem ISO 27001 sertifitseerimise, resertifitseerimise ja korralisi auditeid ning meie nõustajad osutasid samal ajal

ISO 27001 nõustamise ja siseauditi teenuseid meie auditi välistele klientidele. Lisaks osaleti edukalt mitmetel riigihangetel ISKE metoodika alusel IT auditeerimiseks ning nõustati mitmeid avaliku ja erasektori kliente ISO 27001 ja infoturbe rakendamisel. Meie eksperdid osalesid ka ühes IT sisseostu teemalise projektis, mis on uus tegevusharu kus pole varem töid olnud. Õnnestus luua mitmeid uusi kliendi- ja partnersuhteid, mis aitavad meie ettevõtte turupositsiooni paremini kinnistada. Ettevõte on jõudnud stabiilsemasse faasi, kuna olemasolev inimressursiga olulist käibe ja kasumi kasvu saavutada on keeruline. Tööde sesoonsuse tõttu pole täiendava täiskohaga inimressursi kaasamine uute töötajate näol juhtkonna hinnangul pigem otstarbekas.

2022/2023 majandusaastal proovisime vastavalt eelmise aasta seatud plaanidele kasutada rohkem allhankijaid. See plaan õigustas ennast osaliselt suurenenud käibe näol. Samas kaasnesid täiendavad kulud nt. kontoriruumide rent ja täiendavate töövahendite hankimine, mistõttu kasumis toimus käibega võrreldes kahjuks väiksem kasv. 2023/2024 majandusaastal plaanime selle kogemuse pealt allhankijate kasutamise mahtu ja sellega kaasnevaid kulutusi pigem piirata nt. loobuda kontoriruumide rendist ning eelistada töövahendeid omavate allhankijate kasutamist.

2023/2024 aasta eesmärgiks seame kasumlikusse säilitamise. Majanduse üldisemad väljavaated on pigem kehvad ning meile olulist käivet genereerival avaliku sektori auditi turul on toimumas ülemineku periood ISKE metoodikalt E-ITS infoturbe juhtimise metoodikale, mistõttu prognoosime avaliku sektori klientide auditite mahtude olulist langust. ISO 27001 standardi vastu erasektori pidevalt kasvav huvi võiks samas selle vähemalt osaliselt meie hinnangul küll kompenseerida, kuid jääme oma prognoosides siiski ettevaatlikuks ja ennustame 2023/2024 aastaks mõningast käibe langust. Plaanime jätkata E-ITS ja ISO 27001 metoodika alaste teenuste osutamist ja valmistustakse ISO 27001 standardi uuele 2022 aasta versioonile ülemineku alaste sertifitseerimise ja nõustamisteenuste osutamiseks. Perspektiivikama teenuse liinina näeb juhtkond jätkuvalt ISO 27001 alaste teenuste mahu suurendamist era ja avalikus sektoris.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.