STRIGHT DIRECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
STRIGHT DIRECT OÜ alustas peaaegu 5 aastat tagasi, mil juhatuse liige Helen Kask selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 5 aastat. Tänas

STRIGHT DIRECT OÜ maksuvõla eest saaks maja osta

STRIGHT DIRECT OÜ alustas peaaegu 5 aastat tagasi, mil juhatuse liige Helen Kask selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 5 aastat. Tänaseks on osaühingus aga lood halvad, kuna maksuvõlg on kasvanud mäekõrguseks. Ettevõtte endine juht Helen Kask on täna HEMARDES OÜ eestosas ning suurte raskuste käes ägava STRIGHT DIRECT OÜ asjaajamise on ta usaldanud Talis Kottissele. STRIGHT DIRECT OÜ valdkond on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Samal alal tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 4 604 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 18 820 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 2,23 miljardit eurot. STRIGHT DIRECT OÜ on turuosa on sellest paraku ümmargune 0. Käivet, kasumit ja töötajaid pole ettevõtel juba mõnda aega, kui seda üldse kunagi oli? Maksuvõlg on osaühingu igatahesst purakas 189 281 eurot! 

STRIGHT DIRECT OÜ juhatus

STRIGHT DIRECT OÜ tänane juhatuse liige Talis Kottisse alustas äritegevusega juba 15 aastat tagasi, olles tol ajal 21-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 89 ettevõtet, täna on ta 6 firma eesotsas kuid paraku on 3 neist sama hästi kui maksejeõuetud, kinnitab Krediidiskoor. Talis Kottisse on tegutsenud või tegutseb kõikmõeldavates valdkondades alates metalluste ja -akende tootmisest ja lõpetades  ärinõustamisega. Tema tänaste äride maksuõlg on aga juba 0,25 miljoni euro kandis.  Viimati lahkus Talis Kottisse 5 kuud tagasi ettevõttest SNELBAU OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 2 kuud. Too osaühing on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Tema teistest äridest saab hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.