ELOJUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tere, mina olen Egle, ja ma elan imelises Haanimaal Lõuna-Eestis. Terve oma elu olen tundnud sügavat huvi looduse ja vaimse maailma vastu. Ma usun, et looduses

Kuidas leida ühendus looduse ja vaimuga: Minu ssiklik teekond

Tere, mina olen Egle, ja ma elan imelises Haanimaal Lõuna-Eestis. Terve oma elu olen tundnud sügavat huvi looduse ja vaimse maailma vastu. Ma usun, et looduses ja taevases on vägi, mida tuleb austada ja hoida.

Minu teekond sai alguse pärast keskkooli, kui otsustasin õppida keskkonnakaitset Räpinasse. See oli esimene samm minu teadlikumale suhtumisele ümbritsevasse maailma. Õppisin, kuidas loodus toimib ja kuidas saame selle osaks olla ning seda kaitsta. See kogemus innustas mind rohkem austama ja armastama Maad.

Minu abielu viis mind Võrumaale, kus sain osa kohalikust elustiilist, kultuurist ja loodususust. Õppisin kohalikku keelt ning sukeldusin sügavamale piirkonna iidsetesse traditsioonidesse ja uskumustesse. See süvendas minu veendumust, et loodusega on võimalik luua tugev ja sügav ühendus.

Aastal 2012 õppisin pärimusmeditsiini Tartus Krautmanni Terviseakadeemias. See viis mind kaani- ja saunateraapia juurde, mis muutis minu arusaamu tervenemisest ja vaimsest tervisest. Sain aru, et tervenemine on rohkem kui pelgalt füüsiline protsess.

Aastal 2015 avastasin ingelliku reiki, mis süvendas mu vaimset teadlikkust ja avas mulle taevased kingitused. Meditatsioonist sai minu jaoks oluline vahend, mis aitas avada südame armastusele, tänutundele ja rõõmule. Elu sai täidetud headuse, armastuse ja küllusega.

Aastal 2016 astusin tantra teele, mis äratas minus uue ärkamise ja aitas mul avastada naise loomise väge. See õpetas mulle, kuidas tuua rohkem armastust ja naudinguid oma ellu ning avas silmad naise ja mehe vahelise sügava ühenduse olulisusele. Naised on imelised olendid, kes kiirgavad armastuse energiat, kui neil lastakse olla autentsed ja hoolivad iseendad ning emad oma lastele.

Tantra teega kaasnes ka vabastav tants, mis aitas mul vabaneda vanadest mustritest, hoiakutest ja energeetilistest blokeeringutest. Tants on minu jaoks vahend, mis aitab vabastada nii keha kui ka vaimu ning lihtsustab elu nautimist.

Aastal 2018 alustasin Avaloni jumalannade rada, mis tõi mu ellu müstikat ja sügavaid tarkusi loodusest ja iseendast. See teekond jätkub ning toob pidevalt uusi avastusi.

Olen tänulik kõigile oma õpetajatele, kaaslastele ja perekonnale, kes on mind toetanud minu teekonnal ning aidanud mul avastada oma tõelist väge ja potentsiaali. Minu süda on täis tänutunnet elu ja armastuse vastu.

Täna jagan oma teadmisi ja kogemusi teistega, õpetades ja toetades neid nende enda teekonnal. Usun, et sügav ühendus looduse ja vaimuga võib muuta elu rikkamaks ja tähendusrikkamaks.

Kui soovite avastada rohkem looduse, vaimu ja enda potentsiaali kohta, siis olen teie teejuht ja toetaja. Minu armastus ja pühendumus loodusele ning vaimsele kasvule on nakkav ning inspireeriv.

Liituge minuga oma teekonnal ja avastage koos minuga looduse ja vaimu saladused ning omaenda sisemine vägi. Elu on täis võimalusi, kui vaid oskame neid märgata ja omaks võtta. Olen selle teejuhiks ja toeks teie teekonnal.

Aitäh, et leidsite tee minu juurde!

võtke ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ELOJUUR OÜ tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 keskendus üks osaühing eriliselt naistele suunatud koolituste pakkumisele. See oli aasta, mil nad võtsid endale eesmärgiks pakkuda naistele mitmekül
ssb.ee
Aastal 2022 keskendus üks osaühing eriliselt naistele suunatud koolituste pakkumisele. See oli aasta, mil nad võtsid endale eesmärgiks pakkuda naistele mitmekülgseid ja huvitavaid koolitusi, mis aitaksid neil arendada oma oskusi ja teadmisi. Üks selline koolitus, mida nad pakkusid, oli saunanaise koolitus. See koolitus oli mõeldud naistele, kes soovivad saada rohkem teadmisi saunakultuuri ja -rituaalide kohta ning soovivad pakkuda professionaalset saunanaiseteenust. Saunanaise koolitus toimus kaunis Hiiumaal, kus osalejad said nautida looduskaunist keskkonda ja õppida saunatraditsioone otse

Tervitused Naiseliku Maagia Koolist

Kas oled kunagi mõelnud, milline oli preestrinnaks saamise tee tuhandeid aastaid tagasi? Kes olid need erilised naised, kes õppisid naiselikku maagiat ja teenis
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, milline oli preestrinnaks saamise tee tuhandeid aastaid tagasi? Kes olid need erilised naised, kes õppisid naiselikku maagiat ja teenisid kuldset jumalannat? Nüüd on sul võimalus kogeda seda ajatu tarkuse taaselustamist ning luua tugevam ühendus enda keha ja loodusega. Meie rännak läbi aasta on kujundatud neljaks korrapäraseks kohtumiseks, kus õpid paremini tunnetama oma kehas liikuvat energiat, avastama oma seksuaalsust ja loodusega suhtlemise võlu. Need kohtumised aitavad sul end paremini mõista ja lähendavad sind iidsetele naiseliku maagia traditsioonidele. Neljal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.