MAHELEIB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1552 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommen

MAHELEIB OÜ hetkeolukord

Juba 1552 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 259 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022.a. ettevõtte põhitegevusalaks oli toitlustustamine ja pagaritooted.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal moodustas ettevõtte müügitulu 266 tuhat eurot mis oli 18,4% suurem kui eelmisel aastal. Käive Eesti Vabariigis oli 98,78% ja

Eur.Liitu 1,22%.

OÜ Maheleib 2022 aruandeaasta ärikasumiks kujunes 5,0 tuhat eurot. 2022.aasta põhivarade kulum moodustas 5,9 tuhat eurot. Müüdud kaupade, toore, materjal ja teenuste kulu oli 112,8 tuhat eurot. Mitmesugused tegevuskulud 60,2 tuhat eurot.

Personal

Keskmine töötajate arv majandusaastal oli 4 töötajat. Ettevõtte tööjõukulud moodustasid 57,4 tuhat eurot.

Ettevõtte juhatus on kahe liikmeline. Juhatuse liige on ka tegevjuht. 2022.aastal maksti juhatuse liikmele tasusid 7,8 tuhat eurot. Juhatuse liikmele ei ole ettenähtud lahkumisel või tagasikutsumisel mingeid täiendavaid kompensatsioone ega hüvitisi.

Investeeringud

Aruandeaastal soetati materiaalset põhivara 31,7 tuhat euro eest. Sealhulgas kapitalirendi teel soetati materiaalset põhivara 28,1 tuhat eurot.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ettevõtte majandustegevust mõjutasid 2022.aastal toidukaupade hindade muutus turul, seadusandlus ja kohaliku turu areng. Toidu- ja tööstuskaubad on viimase kümne aastaga kallinenud. Tugeva konkurentsi tõttu siseturul tuleb hinnad hoida suhteliselt madalal. Ettevõte püüab suurendada noorte huvi ettevõtte tegevusala vastu, mis peaks tulevikus leevendama heade tööliste puudust tööjõuturul.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Maheleib põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Võimaluse korral tehnoloogia ja seadmete täiendamine ning olemasoleva tööjõuressursi efektiivsem kasutamine ning täiendamine kvalifitseeritud tööjõuga. Omatoodangu meile sobiva nishi leidmine ja selle kindlustamine.

2022. aastal ei ole tehtud arengu- ja uurimisväljaminekuid.

2023. aastal plaanitakse jätkata samal tegevusalal.

Juhtkonna hinnangul on ettevõte jätkusuutlik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Aeg jõululaua peale mõtlema hakata

Pidupäev võib olla ükskõik, mis päev.  Võta endale aega ja naudi, kui keegi teine laua katab. On see siis sünnipäev, sõprade kogunemine või niisama perega veede
maheleib.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.