ANADI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 612 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

ANADI OÜ hetkeolukord

Juba 612 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Anadi OÜ oli asutatud 24.04.2014. Ettevõtte põhitegevuseks on kvaliteetsete iluteenuste osutamine, mille hulka kuuluvad: maniküür, pediküür, juuksuri- ning kosmeetilised teenused. Samuti positsioneerib ilusalong ennast koolituskeskusena.

2022. aastal jätkas ettevõte oma brändi juurutamist, ilusalongi/koolituskeskuse ning laia valikuga ilutarvete e-poe arendamist. Samuti tuli Iluproff

Ilusalong turule ainulaatsete online ilukoolituste ja -konsultatsioonidega. Teenuseid pakutakse juba kahes Tallinna salongides, mis asuvad

Kristiines ja Viru Keskuses.

Aruandeaastal sai investeeritud seadmetesse 107 807 eurot. Ilusalongis pakutakase lisaks proffesionaalse laserepilatsiooni teenusele ka kõrgemat klassi kosmeetilisi protseduure parimate apparaatide abil.

Müügikaive majandusaastal suurenes 2,24 korda, ning aasta lõppes 28512. euro suuruse kasumiga, mis on pea 2 korda suurem, kui eelmisel aastal.

2023. aastal plaanib juhatus avada uusi salonge, värvata uusi spetsialiste, ning investeerida uudesse seadmetesse pakkudes oma klientidele veelgi laiemas valikus iluteenuseid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.