4PEOPLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 397 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

4PEOPLE OÜ hetkeolukord

Juba 397 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ettevõte asutati 2014. aastal ning algusest peale on tegutsetud valitud peamises tegevussuunas - insenertehniliste projektide koostamine ning nõustamine.

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid teenuseid. Ettevõtte kõikides asjaajamistes on põhiväärtusteks kiirus, korrektsus, ausus ning täpsus.

Personal

Ettevõtte tegevjuhi ülesandeid täidab igapäevaselt juhataja. Juhatusele pole ametisse asumisel ja ametist lahkumisel ette nähtud soodustusi.

2022. majandusaastal OÜ-l 4people töötajaid ei olnud. Töötajate tasud aruandeaastal puudusid. Juhatuse liikmetele juhatuse töö eest aruandeaastal töötasu ei makstud. Juhatuse liikmetele pole nende tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ette nähtud.

Investeeringud

Aruandeaastal investeeringuid põhivaradesse ei tehtud.

Väljastatud garantiid ja tagatised

Ettevõtja ei oma väljastatud garantiisid ja potentsiaalseid kohustusi, mida ei ole kajastatud antud majandusaasta aruandes.

4people OÜ on jätkuvalt tegutsev ühing.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.