ROCKWEB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Martti Kägo juhib ettevõtet ROCKWEB OÜ ning paar päeva tagasi võiks Malluka blogist lugeda, et tegemist on kahtlase tüübiga.

Viimased viis aastat on Kägo juh

Mis äri ajab Mallukale tuska teinud Martti Kägo?

Martti Kägo juhib ettevõtet ROCKWEB OÜ ning paar päeva tagasi võiks Malluka blogist lugeda, et tegemist on kahtlase tüübiga. Viimased viis aastat on Kägo juhtinud ROCKWEB OÜ-d. Tegemist on programmeerimise valdkonnas tegutseva ettevõttega. „Teostame Sulle või Sinu ettevõttele originaalseid kujundus- ja veebilahendusi. Olgu see siis lihtne visiitkaart, keerukas veebileht, mobiiliäpp või pulmakutse. Meie rahvusvaheline & professionaalne tiim oskab Sinu soovidega arvestada,“ tutvustab firma ennast ise. Paraku annab Krediidiskoor mõista, et tolle firmaga äri ajamine on hirmus riskantne. Esitamata on juba 3 majandusaasta aruannet ning see on kindel märk, et ettevõtte juhtidel on üht-teist varjata. Täna pole ettevõte ka käibemaksukohuslane ning seal pole kedagi palgal. Kuidas sa nii kõik suured lubadused täidad? Martti Kägo on oma karjääri jooksul juhtinud 2 äri. Paari aasta eest lahkus ta koolitustega tegeleva HÄÄOM MTÜ juhatusest. Mallukal palus mees aga raha kanda sõpradele-sugulastele, suurt rolli mängis ta Kägo õde. „Ma igaks juhuks siinkohal pean austust avaldama Martti õele, kes enne surma töötas maksuametis, siis poos ennast üles ja peale surma läks juristiks. Ei öelda ilmaasjata, et Eesti naine kange on,“ kirjeldab Mariann Treimann ehk Mallukas Kägo vabandusi. Loe pikemalt blogist.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.