TIMBERELEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kodu ehitamine on suur investeering ja üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, on vundamendi valik teie elementmajale. Vundament on teie kodu alus, mis pea

Vundament elementmajade alusena

Kodu ehitamine on suur investeering ja üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, on vundamendi valik teie elementmajale. Vundament on teie kodu alus, mis peab vastu pidama aastatepikkusele ilmastikule ja tagama, et teie kodu seisab kindlalt. TimberElement OÜ on spetsialiseerunud elementmajade projekteerimisele ja ehitamisele, ning selles artiklis uurime, miks vundament on nii oluline ja millised on selle olulised tüübid.

Vundament on oluline osa igas ehitusprojektis, kuid elementmajade puhul on selle roll eriti tähtis. See toimib järgmiste funktsioonidega:

  1. Kandev roll: Vundament kannab kogu maja kaalu ning tagab selle stabiilsuse ja tugevuse. Elementmajad vajavad eriti tugevat ja kindlat alust, et tagada nende pikk eluiga.

  2. Isolatsioon: Vundament aitab hoida maja põrandat sooja ja isoleerida seda niiskusest ja külmast maapinnast. See on oluline elementmaja energiatõhususe tagamisel.

  3. Kaitse niiskuse eest: Elementmajad võivad olla tundlikud niiskuse suhtes, seetõttu on vundament vajalik, et hoida eemal pinnase niiskust ja sademeid, mis võivad kahjustada maja struktuuri.

TimberElement OÜ pakub erinevaid vundamentide tüüpe vastavalt kliendi vajadustele ja asukohale:

  1. Riba- ja postvundament: See on üks levinumaid vundamenditüüpe elementmajadele. See koosneb raudbetoonist ribadest ja postidest, mis jaotavad maja kaalu ühtlaselt. See on sobilik peaaegu igale pinnasele ja tagab stabiilse aluse.

  2. Plaatvundament: Plaatvundament on suur betoonplaat, mis asetatakse terve maja alla. See on kiire ja ökonoomne lahendus ning sobib hästi elementmajadele, mis on ehitatud pehmel või ebatasasel pinnasel.

  3. Kruvipiigid: See on kaasaegsem lahendus, mis kasutab spetsiaalseid kruvipiike maja toetamiseks. See on kiire ja keskkonnasõbralik lahendus ning sobib hästi muda või liiva pinnasele.

Vundamendi valik sõltub mitmest tegurist, sealhulgas maja suurusest, pinnase tüübist ja kliimast. TimberElement OÜ eksperdid aitavad teil valida parima vundamendilahenduse, mis tagab teie elementmaja tugevuse ja vastupidavuse aastateks.

Kokkuvõttes on vundament elementmaja ehituses kriitilise tähtsusega, mis tagab kodu stabiilsuse ja energiatõhususe. Õige vundamentivalik on esimene samm teie unistuste kodu loomisel, ja TimberElement OÜ on teie usaldusväärne partner selles põnevas ettevõtmises.

Võtke meiega ühendust ja leiame teilegi sobiva lahenduse!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TIMBERELEMENT OÜ tegevusaruanne 2022

TimberElement OÜ on Eestis asuv ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on puitkarkassil põhinevate ehitiste projekteerimine ja tootmine. Meie töö hõlmab kõike a
ssb.ee
TimberElement OÜ on Eestis asuv ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on puitkarkassil põhinevate ehitiste projekteerimine ja tootmine. Meie töö hõlmab kõike alates projekteerimisest kuni valmistoodangu tootmiseni, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja vastupidavaid puitkarkassil põhinevaid ehitisi. Meie sihtturg on Eesti, kuid viimastel aastatel oleme laiendanud oma tegevust ka väljaspool kodumaad. Tänu suurenenud nõudlusele on meie välisturud tugevalt kasvanud, hõlmates nüüd selliseid riike nagu Soome, Norra, Hispaania, Tšehhi, Poola ja Bulgaaria. See laienemine on võimaldanud meil pakkuda

Nutikas kütmine ja ventilatsioon elementmajadel

Kodu on koht, kus peaksime end alati mugavalt tundma, olenemata ilmast või aastaajast. Elementmajad, mille projekteerimises ja ehituses TimberElement OÜ on spet
ssb.ee
Kodu on koht, kus peaksime end alati mugavalt tundma, olenemata ilmast või aastaajast. Elementmajad, mille projekteerimises ja ehituses TimberElement OÜ on spetsialiseerunud, pakuvad tänapäevaseid ja nutikaid lahendusi, mis tagavad kodu kütte ja ventilatsiooni optimaalse toimimise. Selles artiklis uurime, miks kütte- ja ventilatsioonisüsteemide valik on elementmajade puhul nii oluline ja kuidas need süsteemid saavad muuta teie koduelu mugavamaks ja energiatõhusamaks. Küttesüsteem on üks olulisemaid elemente igas kodus, eriti siis, kui tegemist on karmimate ilmastikutingimustega piirkonnaga.

Elementmajad - tulevikutrend ehituses

Elementmajad on muutunud üha populaarsemaks ehitusvalikuks tänu nende kiirele ja efektiivsele ehitusprotsessile ning paindlikkusele. Ehitusprotsessi ajal toodet
ssb.ee
Elementmajad on muutunud üha populaarsemaks ehitusvalikuks tänu nende kiirele ja efektiivsele ehitusprotsessile ning paindlikkusele. Ehitusprotsessi ajal toodetakse majaelamiseks vajalikud elemendid tehases ning paigaldatakse seejärel objektil kokku. See võimaldab lühendada ehitusaega ning vähendada ehituskulusid. Elementmaja on konstrueeritud nii, et selle erinevaid osi, näiteks seinu, põrandaid ja katusi, toodetakse tehases ette ning paigaldatakse seejärel objektil kokku. Tehases toodetud elemendid tagavad kvaliteedi ning minimaalse ehitusprotsessiga kaasneva prügi, tolmu ja müra.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.