FIIZY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 8607 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

FIIZY OÜ hetkeolukord

Juba 8607 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

Fiizy on ülepiiriline tehnoloogia- ja andmetöötlusplatvorm, mis loob lisandväärtust tarbijatele kui finantsteenuseid pakkuvatele ettevõtetele.

Fiizy tehnoloogia võimaldab tarbijatel leida kiiresti ja mugavalt vajadustele vastava finantstoote. Finantsteenuste pakkujad, kelleks on pangad, väikelaenu andjad, kindlustusettevõtted, saavad Fiizy tehnoloogia kaudu ligipääsu suurele hulgale potentsiaalsetele turgudele läbi ühe liidestuse, vähendades kliendi ostukulu ning regulatiivset ja tehnilist haldusmahtu, mis kaasneb suurema partnervõrgustiku haldamisega. Fiizy väljatöötatud profileerimis- ja skooringalgoritmid aitavad finantsasutustel tagada laenuotsijate kõrge kvaliteedi ning vähendada väljastatud laenudega seotud riske.

Fiizy OÜ konsolideerimisgruppi kuuluvad Fiizy Poland Sp z o.o ja Fiizy Inc, milliste tegevusalaks on platvormiteenused finantsasutustele ning

Fiizy Financing Services SL ja Checkest OÜ BNPL (buy-now-pay-later) tegevuse eesmärgil.

2022 majandusaasta 2022. aasta keskel toimus Fiizy ärisuundade korrigeerimine, mille tulemusena keskendutakse platvormiteenuse pakkumisele olemasolevatel turgudel Euroopas ja Ladina-Ameerikas. 2022 aasta peatati BNPL (buy-now-pay-later) ärisuuna arendamine.

2022. aasta käive oli ligikaudu 7 miljonit eurot. Fiizy töötajate arv majandusaasta jooksul oli 31 töötajat.

Muud mõjud

COVID-19 ja sellega seotud meetmete rakendamine Euroopas põhjustas 2022. aastal olulist mõju koostööpartnerite äritegevusele, mis omakorda mõjutas Fiizy äritegevust eelkõige Poolas.

Oleme hinnanud finantsriske (krediidirisk, intressimääre risk, valuutarisk, likviidsusrisk) ning neil puudub oluline mõju Fiizy äritegevusele.

Krediidiriski maandamiseks hoitakse raha ja raha ekvivalente ainult tugeva krediidireitinguga pankades. Valuutariski hindame madalaks, kuna enamus tehingud tehakse eurodes ning turgudel, kus arveldatakse eurost erinevas valuutas, on koostööpartneritega kokkulepped nii tulude kui kulude osas sõlmitud samas valuutas. Intressimäära tõus ei ole omanud olulist mõju Fiizy äritegevusele. Likviidsusriski maandamiseks jälgitakse igapäevaselt nõuete ja kohustuste kontsentratsiooni tähtaegade lõikes.

Tulevikuplaanid

Järgnevate majandusaastate fookus on potentsiaalsete ärivõimaluste kaardistamine platvormiteenuse raames olemasolevatel turgudel, fokusseerides turgudele kus näeme suuremat kasvupotentsiaali. Seda eelkõige Ladina-Ameerika suunal, kus näeme jätkuvat nõudlust Fiizy platvormiteenuse järele, mistõttu plaanime sellel suunal jätkuvalt investeerida tootearendusse ja strateegiliste partnerluste loomisesse. Euroopa ärisuuna arendamine sõltub üldisest majandus- ning regulatiivsest keskkonnast ning järgneval majandusaastal suuremahulisi investeeringuid

Euroopa suunal ei plaani.

Järgmisel majandusaastal on plaan avada vähemalt üks uus Ladina-Ameerika turg, toetamaks kasvu Ladina-Ameerika suunal.

Paralleelselt tegeletakse tegevustega mis tagavad maksimaalse kuluefektiivsuse äritegevuses järgnevatel majandusaastatel.

Suhtarvud 2022 2021 Valemid

Puhasrentaablus -6% -14% 1) Puhasrentaablus = puhaskasum / müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustiste 0.79 0.88 2) Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustised kattekordaja

ROA -9% -21% 3) ROA = puhaskasum / varad kokku * 100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.