MY MAGIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui tegemist on küünte kaunistamisega, on geellakid muutunud tõeliseks moe- ja ilufenomeniks. Need on muutnud küünte hooldamise lihtsamaks kui kunagi varem ning

Geellakid- püsiv varv ja särav maniküür

Kui tegemist on küünte kaunistamisega, on geellakid muutunud tõeliseks moe- ja ilufenomeniks. Need on muutnud küünte hooldamise lihtsamaks kui kunagi varem ning pakuvad säravaid ja vastupidavaid tulemusi. Kui sa pole veel geellakkide võlusid avastanud, siis siin on mõned põhjused, miks need on nii populaarsed.

Mis on geellakid?

Geellakk on spetsiaalne küünelakk, mis koosneb geelilaadsest aine segust. See koostis muudab geellaki eriti vastupidavaks ja pikaajaliseks. Geellakk kantakse küüntele kiht-kihi haaval ning see kuivatatakse spetsiaalse UV- või LED-lambi all, mis tagab kiire kuivamise ja püsiva tulemuse.

Geellakkide eelised:

Püsivus: Üks suurimaid eeliseid geellakkide juures on nende püsivus. Need kestavad palju kauem kui tavalised küünelakid, säilitades samas oma värskuse ja säravuse. Keskmine geellakk püsib küüntel 2-3 nädalat või isegi kauem ilma murenemise või kulumiseta.

Kiire Kuivamine: Tavalise küünelaki kuivamine võib võtta tunde, kuid geellakkide UV- või LED-kuivatamine võtab vaid mõne minuti. See säästab aega ja vähendab riski, et küünte lakkimisel tekivad mõrad või kriimud.

Erinevad Värvid ja Efektid: Geellakkide valik on lai, hõlmates erinevaid värve, tekstuure ja efekte. Saad valida mattide, läikivate, sädelevate või metalliliste viimistluste vahel ning luua endale täpselt sellise maniküüri, nagu soovid.

Küünte Tugevdamine: Geellakkidel on küüntele tugevdav toime. Need aitavad ennetada küünte murdumist ja lõhenemist ning võivad isegi aidata küünte kasvu kiirendada.

Lihtne Eemaldamine: Kuigi geellakkide eemaldamine võib tunduda keeruline, on see tegelikult lihtne. Spetsiaalne geellaki eemaldusvedelik võimaldab geellaki õrnalt küüntelt eemaldada, ilma küüsi kahjustamata.

Geellakid sobivad mitmesugusteks olukordadeks ja sündmusteks. Neid kasutatakse laialdaselt nii igapäevaseks küünte kaunistamiseks kui ka erilistel puhkudel, nagu pulmad, sünnipäevad ja pidulikud üritused. Samuti on geellakkidega lihtne eksperimenteerida erinevate disainide ja kunstiliste väljendusvõimalustega.

Kokkuvõtteks võib öelda, et geellakid on revolutsiooniliselt muutnud maniküüri maailma. Need pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas püsivust, kiiret kuivamist ja laia valikut värve ja efekte. Kui soovid säravat ja vastupidavat maniküüri, on geellakk kindlasti proovimist väärt.

Avasta meie e-poodi või võta meiega ühendust ja leiame koos sulle sobiva toote!

info@mymagic.ee
+372 6441444

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MY MAGIC OÜ tegevusaruanne 2022

My Magic OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 7. augustil 2014. See on ettevõte, mis on pühendunud oma tegevusele alates esimesest päevast, alustades majandustegev
ssb.ee
My Magic OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 7. augustil 2014. See on ettevõte, mis on pühendunud oma tegevusele alates esimesest päevast, alustades majandustegevusega samal aastal, mil see asutati. Selle lühikese aja jooksul on My Magic OÜ suutnud end turul tõestada, pakkudes kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Ettevõtte põhitegevusalaks on kosmeetika ja tualetitarvete jaemüük. See tähendab, et nad pakuvad laia valikut tooteid, mis aitavad inimestel end paremini tunda ja välja näha. Nende tootevalik hõlmab kõike alates meigist ja nahahooldustoodetest kuni juuksehooldus- ja hügieenitoodeteni.

Pediküür- hoolitsetud jalgade saladus

Kui jutt käib iluhooldusest, siis pediküür on alati olulisel kohal. See mitte ainult ei aita hoida jalgu tervetena, vaid annab ka enesekindluse ja heaolutunde.
ssb.ee
Kui jutt käib iluhooldusest, siis pediküür on alati olulisel kohal. See mitte ainult ei aita hoida jalgu tervetena, vaid annab ka enesekindluse ja heaolutunde. Pediküür ei ole lihtsalt luksus, vaid pigem hädavajalik osa igapäevasest hooldusrutiinist. Selles artiklis uurime, miks pediküür on nii tähtis ja kuidas see aitab hoida sinu jalad kaunid ja terved. Pediküür on professionaalne jalgade hooldusprotseduur, mille eesmärk on parandada jalgade välimust ja tervist. Selle käigus eemaldatakse surnud nahk, kärbitakse küüsi, niisutatakse nahka ja masseeritakse jalgu. Pediküür võib hõlmata ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.