MY MAGIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 12 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komm

MY MAGIC OÜ hetkeolukord

Juba 12 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

My Magic OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 7. augustil 2014. See on ettevõte, mis on pühendunud oma tegevusele alates esimesest päevast, alustades majandustegevusega samal aastal, mil see asutati. Selle lühikese aja jooksul on My Magic OÜ suutnud end turul tõestada, pakkudes kvaliteetseid tooteid ja teenuseid.

Ettevõtte põhitegevusalaks on kosmeetika ja tualetitarvete jaemüük. See tähendab, et nad pakuvad laia valikut tooteid, mis aitavad inimestel end paremini tunda ja välja näha. Nende tootevalik hõlmab kõike alates meigist ja nahahooldustoodetest kuni juuksehooldus- ja hügieenitoodeteni.

Aruandeaasta müügitulu oli muljetavaldav 357 814 eurot. See näitab, et hoolimata konkurentsist kosmeetikatoodete turul, on My Magic OÜ suutnud leida oma niši ja pakkuda tooteid, mida tarbijad hindavad ja usaldavad.

Ettevõtte meeskond koosneb keskmiselt seitsmest töötajast. Tööjõukulu oli 67414 eurot, millest 17 729 eurot moodustasid sotsiaalmaksud. See näitab, et My Magic OÜ väärtustab oma töötajaid ja investeerib nende heaolusse, pakkudes neile konkurentsivõimelist palka ja sotsiaalseid hüvesid.

Firma juhatuses on kolm liiget, kes kõik on pühendunud ettevõtte edule ja kasvule. Nad on võtnud endale kohustuse jätkata samal tegevusalal ka 2022. aastal, mis näitab nende pühendumust ettevõtte pikaajalisele visioonile ja strateegiale.

Kokkuvõtteks võib öelda, et My Magic OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete kosmeetika- ja tualetitarvete pakkumisele. Nad on suutnud luua tugeva positsiooni turul, pakkudes tooteid, mida tarbijad hindavad ja usaldavad. Nende pühendumus oma töötajatele ja pikaajalisele visioonile näitab, et nad on siin, et jääda ja kasvada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Pediküür- hoolitsetud jalgade saladus

Kui jutt käib iluhooldusest, siis pediküür on alati olulisel kohal. See mitte ainult ei aita hoida jalgu tervetena, vaid annab ka enesekindluse ja heaolutunde.
ssb.ee
Kui jutt käib iluhooldusest, siis pediküür on alati olulisel kohal. See mitte ainult ei aita hoida jalgu tervetena, vaid annab ka enesekindluse ja heaolutunde. Pediküür ei ole lihtsalt luksus, vaid pigem hädavajalik osa igapäevasest hooldusrutiinist. Selles artiklis uurime, miks pediküür on nii tähtis ja kuidas see aitab hoida sinu jalad kaunid ja terved. Pediküür on professionaalne jalgade hooldusprotseduur, mille eesmärk on parandada jalgade välimust ja tervist. Selle käigus eemaldatakse surnud nahk, kärbitakse küüsi, niisutatakse nahka ja masseeritakse jalgu. Pediküür võib hõlmata ka

Geellakid- püsiv varv ja särav maniküür

Kui tegemist on küünte kaunistamisega, on geellakid muutunud tõeliseks moe- ja ilufenomeniks. Need on muutnud küünte hooldamise lihtsamaks kui kunagi varem ning
ssb.ee
Kui tegemist on küünte kaunistamisega, on geellakid muutunud tõeliseks moe- ja ilufenomeniks. Need on muutnud küünte hooldamise lihtsamaks kui kunagi varem ning pakuvad säravaid ja vastupidavaid tulemusi. Kui sa pole veel geellakkide võlusid avastanud, siis siin on mõned põhjused, miks need on nii populaarsed. Mis on geellakid? Geellakk on spetsiaalne küünelakk, mis koosneb geelilaadsest aine segust. See koostis muudab geellaki eriti vastupidavaks ja pikaajaliseks. Geellakk kantakse küüntele kiht-kihi haaval ning see kuivatatakse spetsiaalse UV- või LED-lambi all, mis tagab kiire kuivamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.