ILUSTRUMM MEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4966 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

ILUSTRUMM MEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 4966 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ilustrumm Media OÜ on erakapitalil põhinev osaühing, mis on pühendunud reklaam- ja meelelahutussaadete tootmisele. See on ettevõte, mis on loodud selleks, et pakkuda kvaliteetset sisu, mis köidab publikut ja loob tugeva brändiidentiteedi. Ilustrumm Media OÜ on tõestanud, et nad on võimelised tootma kõrgetasemelist sisu, mis on nii meelelahutuslik kui ka informatiivne.

Ilustrumm Media OÜ alustas oma tegevust iseseisva ettevõttena 14. augustil 2014. Alates sellest ajast on nad pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele järjest rohkem väärtust. Nad on pühendunud oma klientide vajaduste rahuldamisele, pakkudes neile kvaliteetset sisu, mis on loodud nende sihtgrupi huvides.

Aruandeaasta majandustegevuse hindab juhatus rahuldavaks. See tähendab, et ettevõte on suutnud säilitada stabiilse majandusliku seisundi, mis võimaldab neil jätkata oma tegevust ja laieneda. See on oluline märk ettevõtte tervisest ja selle võimest jätkata kasvu.2023. aastal on plaanis töödega jätkata. See näitab, et Ilustrumm Media OÜ on pühendunud oma tegevuse jätkamisele ja kasvule. Nad on valmis vastu võtma uusi väljakutseid ja püüdma uusi võimalusi, mis aitavad neil oma eesmärke saavutada.2022. aastal maksti juhatuse liikmele töötasu. See on oluline märk sellest, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja on valmis investeerima nende arengusse. See näitab ka, et Ilustrumm Media OÜ on pühendunud oma töötajate eest hoolitsemisele ja nende panuse tunnustamisele.

Kokkuvõttes on Ilustrumm Media OÜ tugev ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse sisu tootmisele. Nad on näidanud, et suudavad pakkuda väärtust oma klientidele ja hoolitseda oma töötajate eest. Nende pühendumus ja pidev kasv näitavad, et neil on hea tulevik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Aava – Läbimõeldud Kaasaegne Palkmaja

Palkmaja mudel Aava pakub mitmeid erinevaid mudeleid, mis on loodud erinevate vajaduste rahuldamiseks
timberhome.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.