TEHPACK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1555 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommen

TEHPACK OÜ hetkeolukord

Juba 1555 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 30 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Risto Selvet (16.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tehpack asutati 07.oktoober 2014.a.

OÜ Tehpack bilansimaht on 947 938 eurot, 2022.a. käive oli 3 759 534 eurot ja kasum 196 052 eurot.

Ettevõtte põhitegevusalaks on erinevate pakkematerjalide ja pakkeseadmete hulgimüük ja hooldus nii Eestis, Lätis, Leedus kui ka Soomes.

2022. aasta oli ettevõtte jätkuv eesmärk müügimahu ja kliendibaasi kasvatamine. Müügiesindused on Tallinnas ja Tartus. Uuendus tehti ettevõtte kodulehele, et klientidel oleks mugavam tellimusi esitada nii kodulehe kaudu kui maili ja telefoni teel.

Ettevõttel on oma ladu (Peetri alevikus Rae vallas) ja kaubabuss , et tagada paindlikku ja kiiret kaubatarne võimalust klientidele.

OÜ Tehpack on Sveitsi firma FROMM Packaging Systems esindaja Eestis, kes on tunnustatud kaubamärk pakkeseadmete tootmisel maailmas.

2022.aastalõpu seisuga oli ettevõttes 7 töötajat. Juhatuse liikmele maksti 2022.aastal tasu 16 400 eurot.

2023.aastal on plaanis veelgi laiendada oma meeskonda ja suurendada kliendibaasi, käivet ja kasumit. Soovime laiendada oma tootevalikut ja pakkuda klientidele häid lahendusi pakkematerjalide ja pakkeseadmete valikul. Ettevõte kavatseb avada harukontorid ka teistes Eesti linnades, et pakkuda oma klientidele kiiret ja mugavat kaubaga varustamist.

Juhtkond peab koroonaviiruse pandeemiat mittekorrigeerivaks aruandekuupäeva järgseks sündmuseks. Kuna olukord on ebakindel ja võib kiiresti muutuda, ei pea juhtkond praegu otstarbekaks anda pandeemia võimaliku mõju kohta kvantitatiivseid hinnanguid. Aruande koostamise ajahetkeks ei ole juhtkonnal infot, mis annaks alust arvata, et koroonaviiruse mõju seab tõenäoliselt ohtu ettevõtte tegevuse jätkuvuse 12 kuu jooksul aruandekuupäevast.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2023

Puhasrentaablus 5,20% 3%

Lühiajaliste kohustuste 1,94 1,95 kattekordaja

ROA 20,70% 11,60%

ROE 47,90% 30,30%

Finantssuhtarvude valemid:

Puhasrentaablus = puhaskasum / müügitulu

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustused

ROA = puhaskasum / varad

ROE = puhaskasum / omakapital

Risto Selvet

OÜ Tehpack

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.