EATERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kaupmehe ja tarbija vahel võivad teinekord tekkida arusaamatused ning selleks on meil tarbijakaitseamet, kes siis vajadusel patustanud või hoolimatuid kauplejai

Tarbijakaitseamet hoiatab: EATERY OÜ ei aja ausat äri! Täiendatud!

Kaupmehe ja tarbija vahel võivad teinekord tekkida arusaamatused ning selleks on meil tarbijakaitseamet, kes siis vajadusel patustanud või hoolimatuid kauplejaid korrale kutsub. EATERY OÜ puhul on aga tegu ettevõttega, kes ka tarbijakaitse korraldusi millekski ei pea ning pole nende poolt tehtud ettekirjutusi kuu aja jooksul suutnud täita. (Täiendatud artikli lõpus) Antud juhul registreeris klient ennast firma veebilehel 30-päevalisele väljakutsele, mille kohta firma juht Robert Nool on lehel kirjutanud: "30 päevaga energiliseks, püsivalt rõõmsaks, paremasse füüsilisse vormi (ka ilma trennita) - võimatu? Vastupidi! Olen viimase 5 aasta jooksul esitanud väljakutse sadadele eesti meestele ja naistele ning näinud protsessi käigus äärmiselt fantastilisi muutumisi - mitte üksnes füüsilisi, vaid ka elukvaliteedis ja -väljavaadetes ning oma elu ja tervise üle kontrolli tagasihaaramises." Lepingu sõlmimine läks kliendile maksma 99 eurot, kuid EATERY OÜ sellest kinni ei pidanud ning kliendile vastanud ei ole. Vaatame lähemalt, mis sorti firma ja mehega tegu on. EATERY OÜ lugu sai alguse peaaegu 4 aastat tagasi, mil juhatuse liige Robert Nool selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 7 aastat. Firma ei ole aga juba 2016. aastast saati olnud käibemaksukohuslane ning esitatud ei ole ka ühtegi majandusaasta aruannet. Saame aru, et trimmis kõht on paljude jaoks äärmiselt oluline, kuid sääraste lepingute sõlmimisel ning raha tasumisel, tuleks kindlasti tutvuda kõigepealt ettevõtte profiiliga. Antud juhul on ohumärke rohkem kui küllaga. Ühegi töötajata EATERY OÜ Krediidiskoor annab samuti mõista, et tegu on täielikult maksejõuetu firmaga. Lisaks kõigele muule on osaühingu suhtes antud Äriregistris kustutamishoiatus. Kui majandusaasta aruannete esitamisega rajalt maas ettevõte enda olukorda 16. oktoobriks ei paranda, läheb firma sundkustutamisele. Lisaks olematule käibele, ja puudulikule aruandlusele EATERY OÜ-s, on kõnekas ka Robert Noole ülejäänud ettevõtete olukord. Robert alustas äritegevusega juba 11 aastat tagasi, olles tol ajal vaid 21 aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 5 ettevõtet, millest täna on 4 ettevõtte juhatuses ja 1 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Koos Tiit Noolega veetavas firmas REALFOOD OÜ on jäädud äripartneritele 300 eurot võlgu ning FINEST WORK GROUP OÜ-s ja NEARTECH OÜ-s ei hoolita samuti aruannete esitamise kohustusest ning ka need ettevõtted on saanud kustutamishoiatuse. NEARTECH OÜ-l on aega olukorra parandamiseks 25. oktoobrini ning FINEST WORK GROUP OÜ-l 30 oktoobrini. Loodame, et petta saanud klient siiski oma raha tagasi saab. Tarbijakaitsega pahuksis olevatest firmadest saate aga veelgi lugeda Delfi vahendusel.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!
16.09.2018 pöördus meie poole Robert Nool ja kinnitas, et probleem kliendiga leidis lahenduse ning et ettevõte ei ole enam tarbijakaitse mustas nimekirjas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.