KALJULA ARENDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 621 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

KALJULA ARENDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 621 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kaljula Arenduse OÜ tegevuseks on Harju maakonnas, Kiili vallas, Sausti külas asuvate kinnistute arendamine.

Vaatamata Kiili valla ja Kaljula Arenduse OÜ vahel sõlmitud ja kehtivale halduslepingule otsustas Kiili vald Kaljula Arenduse OÜ taotletud ja lepingu alusel finantseeritud detailplaneeringu koostamist mitte algatada, mistõttu oli ettevõte aruandeperioodil sunnitud oma õiguste kaitseks pöörduma kaebusega

Halduskohtusse (haldusasi 3-22-1352). Halduskohus rahuldas täielikult kaebuse, tühistas Kiili valla poolt antud haldusakti, põhjendas selle õigusvastasust ning kohustas Kiili valda detailplaneeringu koostamise algatamise üle uuesti otsustama. Kohtuotsusega mõisteti Kiili vallalt Kaljula Arenduse OÜ kasuks välja kõik kohtukulud. Kiili vald kaebas kohtuotsuse edasi, esitades kohtule muuhulgas ka valeandmeid ning kohtuvaidlus jätkub. Kaljula Arenduse OÜ juhatus ja kaasatud õigusnõustajad peavad kohtuvaidlust Kiili valla jaoks perspektiivituks. Otsitud absurdsetel põhjustel alanud vaidlus toob asjaosaliste jaoks kaasa arutut kahju ja ajakulu, seda muuhulgas ka Kaljula Arenduse OÜ poolt arendatud elamurajooni ja naaberalade elanikele ning imekspandaval põhjusel ka Kiili vallale endale. Kaljula Arenduse OÜ jaoks tõi vaidlus kaasa senise äriplaani realiseerimise katkemise ning arendusprojekti realiseerimise ajakava olulise viivituse, mis on toonud kaasa olulise otsese majandusliku kahju, mis vaidluse venimisel ajas kasvab. Ettevõtte juhatus ja kaasatud planeerimis- ja õigusnõustajad peavad taotletud, üldplaneeringu kohast ja muuhulgas Kiili valla enda suuniste alusel koostatud detailplaneeringu lahendust igati õiguspäraseks ja olemasolevat elukeskkonda oluliselt parendavaks, muuhulgas on planeeringu lahenduse realiseerimisest huvitatud ka elamurajooni senised elanikud.

Lähtuvalt eeltoodust peab ettevõte taotletud detailplaneeringu kehtestamist igati perspektiivseks, kuid arendusprojekti realiseerimine on liikunud kaugemasse tulevikku.

Aruandeperioodi müügitulu puudus, aruandeperiood lõppes kahjumiga.

Aruandeperioodi lõpus ei vasta osaühingu netovara seaduses toodud nõudele, osakapital on negatiivne. Kapital on plaanis seaduses toodud nõuetega vastavusse viia järgnevatel majandusaastatel tekkiva kasumi arvelt.

Seoses ettevõtte põhitegevusega seotud äriplaani realiseerimise viivitusega tekkis ettevõttel vajadus ka olemasolevate lühiajaliste kohustuste refinantseerimiseks.

Majandusaastal ettevõttes töötajaid ei töötanud. Äritegevusega seotud teenuseid osteti sisse vastava ala teenusepakkujatelt.

Juhatuse liikmetele eraldi juhatuse liikme tasu ei tasuta ja juhatusest lahkumisel hüvitist ei maksta.

Järgnevatel majandusaastatel on plaanis aktiivselt jätkata soetatud kinnistute arendamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.