STAYCOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 9288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommen

STAYCOOL OÜ hetkeolukord

Juba 9288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 76 korda.

Tegevusaruanne 2022

StayCool OÜ asutati 2015. aastal ning selle peamine tegevusala on hasart- ja spordiennustusmängude teenuste pakkumine internetikeskkonnas. Maksu- ja Tolliameti poolt on ettevõttele väljastatud mitu hasartmängutegevuse litsentsi.

Meie toode

StayCool OÜ tegutseb kaubamärgi Coolbet all. Hasartmänguplatvorm www.coolbet.com pakub veebipõhiseid võimalusi kasiinomängudele ja spordiennustustele.

Meie eesmärk on luua toode, mis erineb kõigist teistest teenusepakkujatest järgmiste aspektide poolest: (cid:127) koostame ja pakume kõige atraktiivsemaid spordiennustuse koefitsiente; (cid:127) pakume parimat klienditeenindust; (cid:127) pakume turul kõige kasutajasõbralikumat, andmepõhisemat, puhtamat ja kiiremat hasartmänguplatvormi.

Coolbet on auhinnatud International Gaming Awards'i poolt, mis on suurim valdkonnas tegutsev auhindade jagamise tseremoonia, järgmistes kategooriates: (cid:127) aasta parim startup 2017 (“Start Up of the Year”) ja (cid:127) parim spordiennustuse toode mobiilis aastatel 2019 ja 2020 (“Mobile Sports Product of the Year”).

(cid:127) aasta innovaator 2021 („Innovator of the Year“) (cid:127) mobiilioperaator 2022 („Mobile operator of the year“)

Meie missioon

Meie missioon on pakkuda klientidele unikaalset mängijakogemust läbi innovatsiooni, tippklassi toodete, läbipaistvuse ja parima klienditeeninduse.

Meie väärtused

Coolbeti eesmärk on olla aus, personaalne ja avatud informatsiooniga, mida üldiselt teiste operaatorite veebikeskkondades ei avaldata. Coolbeti soov on täiustada meie klientide online-mängude alaseid teadmisi.

Meie põhiväärtused on järgmised: (cid:127) klientide teenindamine on meile kõige tähtsam (cid:127) me oleme meeskonnamängijad (cid:127) oleme innovaatilised (cid:127) me ei karda kunagi tegutseda (cid:127) oleme alati õiglased ja vastutustundlikud

Meie töötajad 2022. aasta keskmine töötajate arv StayCool OÜs oli 6 töötajat. Võrreldes 2021. aastaga on töötajate ja töövõtjate arv vähenenud 66%.

Investeeringud

Majandusaasta jooksul ei ole tehtud olulisi investeeringuid ning 2023. aastaks ei ole olulisi investeeringuid planeeritud.

Peamised riskid

Ettevõtte juhtkonnal, kellel on ulatuslikud kogemused sarnaste ettevõtete juhtimisel ja arendamisel, on oluline roll äririskide juhtimisel.

Regulatiivne risk hasartmänguvaldkonnas on suurim esinevatest riskidest. Ettevõtte suhtes kehtivad regulatiivsed piirangud alluvusalades, milles ettevõte tegutseb ja muutused regulatiivses keskkonnas võivad ettevõtet märkimisväärselt mõjutada.

Ettevõtet ohustavad järgmised finantsriskid: likviidsusrisk, krediidirisk, valuutarisk ja intressirisk.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

STAYCOOL OÜ: sekka ka üks tubli e-residentide firma

Tegemist on küll veebikasiinoga, aga vähemalt ajab see asju seaduskuulekalt ja on seega  Inforegistri  tunnustuse ära teeninud.  STAYCOOL OÜ  eesotsas on ka üks
ssb.ee
Tegemist on küll veebikasiinoga, aga vähemalt ajab see asju seaduskuulekalt ja on seega Inforegistri tunnustuse ära teeninud. STAYCOOL OÜ eesotsas on ka üks e-resident. Enamasti peame neist kurje lugusid kirjutama, aga näe, on ka vastupidiseid näiteid. Asutatud: 2015. aastal Juhid: Jan Arthur Svendsen , Glenn Anders Karlsen , Jan Roos , Yannick André Svendsen Töötajate arv: 73 inimest Prognooskäive 2017. aastal:  1,2 miljonit eurot STAYCOOL OÜ loob veebis hasartmänge, keskendudes Skandinaavia- ja Baltimaade turgudele. Ettevõte on ka hoogsalt inimesi juurde

Inglismaa liidermeeskond täiendab meeskonda linnarivaali keskväljamehega

Inglismaa kõrgliiga liider Londoni Arsenal sõlmis lepingu Jorginhoga. Leping aastani 2024 ja Chelseale käidi välja 13.6 miljonit eurot. Arsenal jahtis esialgsel
spordimees.ee

Matt Doherty liitub Atletico Madridiga

Iirimaa koondise kaitsja Matt Doherty liitub laenulepingu alusel Ateltico Madridiga. Doherty on tänavu koduklubis Tottenham Hotspuris algkoosseisu pääsenud vaid
spordimees.ee

Isco on liitumas Bundesliga üllatusmeeskonnaga

Endine Real Madridi mängumees Isco on siirdumas Saksamaale ning hakkab esindama Berliini Unioni värve. Viiel korral Meistrite liiga võitnud hispaanlane alustas
spordimees.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.