SAULE IT SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3467 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja komment

SAULE IT SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 3467 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Saule IT Services OÜ osakud kuuluvad 100% emaettevõttele Jeynard Investments LTD.

Jeynard Investments LTD on registreeritud BVI-s ja osutab teenuseid oma tütarfirmade, sealhulgas Saule IT Services OÜ, kaudu oma klientidele. Teenused hõlmavad tehnilise toe pakkumist, klienditugi, disaini, samuti spordiandmete statistikat. Nende teenuste pakkumine lubab oma klientidel oma personali mitte pidada, vaid osta neid teenuseid allhanke abil.

Peamised teenused, mis lähevad Saule IT Services OÜ-lt JEYNARD INVESTMENTS LTD-le on spordistatistika andmed, klienditugi, disain ja sellega seotud teenused.

Ettevõtte peakontor, mis on ka ainus kontor, asub Tallinnas (Madara 25).

Teenuse osutamise lepingu alusel, allkirjastatud 01. juuni 2015, Jeynard Investments LTD tasub Saule IT Services OÜ-le eelnevalt kokkulepitud pakutavate teenuste eest. Leping oli muudetud ja ajakohastatud 29.12.2017.

24. veebruaril 2022 alustas Venemaa Föderatsioon sissetungi Ukrainasse. Varsti pärast sissetungi kehtestasid EL ja ülejäänud maailm, sealhulgas rahvusvahelised organisatsioonid, Venemaa vastu laiaulatuslikud sanktsioonid, mida pidevalt uuendatakse ja täiendatakse.

Kuni käesoleva raamatupidamise aastaaruande avaldamise kuupäevani ei olnud kehtestatud sanktsioonid ettevõtte finantstulemustele märkimisväärset mõju avaldanud, äritegevus ei olnud üheski valdkonnas katkenud ning raamatupidamise aastaaruande avaldamise kuupäeva seisuga ei olnud tekkinud sanktsioonidega seoses ka olulisi otseseid kahjusid.

Kõik investeeringud, mida oleme teinud, on olnud ettevõttesisesed, näiteks tehnilise keskkonna investeeringud, personali arendamine ja täiendkoolitused. Me jätkame investeerimisega vaid ettevõttesiseselt. Saule IT Services OÜ ei plaani mujale investeerida. Ettevõtte kasumi osa on otsustatud investeerida töötajate tervisele ja anda neile võimalus kasutada 33 eurot kuus spordile.

Eelmise aasta ettevõtte näitajate võrdlus: 2022 2021

Müügitulu 2 495 000 eurot 2 430 000 eurot

Puhaskasum(-kahjum) 9 521 eurot 29 701 eurot

Töötajate keskmine arv 75 in. 75 in.

Olulisemad finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu suurenemine/vähenemine müügitulu 2022 / müügitulu 2021 2,67% 65%

Omakapitali suurenemine/vähenemine omakapital 2022 / omakapital 2021 103,33% 117,88%

Maksevõime suhtarvud (Liquidity ratios)

Lühivõlgade kattekordaja (current ratio) käibevara / lühiajalised kohustised 1,53 1,63 (käibevara -varud - ettemaksed) /

Maksevõime kordaja (quick ratio) 1,15 1,47 lühiajalised kohustised

Maksevalmiduse kordaja (cash ratio) raha / lühiajalised kohustised 0,95 1,10

Kapitali struktuuri suhtarvud (Leverage ratios)

Võlakordaja (debt ratio) kohustised kokku / kogu passiva 65% 60%

Omakapitali võlasiduvus (debt-to-equity ratio) kohustised kokku / omakapital 186% 152%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SAULE IT SERVICES OÜ: usin e-resident peab kihlveokontorit

Ettevõte nimetab ennast IT-ettevõtteks, tegelikult on  SAULE IT SERVICES OÜ  näol tegemist kihlveokontoriga, kus saab panustada spordivõistlustele. Et ennustami
ssb.ee
Ettevõte nimetab ennast IT-ettevõtteks, tegelikult on SAULE IT SERVICES OÜ näol tegemist kihlveokontoriga, kus saab panustada spordivõistlustele. Et ennustamistöö hõlpsam oleks, pakub firma ka kõikvõimalikku spordistatistikat. Asutatud: 2015. aastal Juht: Nataliia Ulitina Töötajate arv: 115 inimest Prognooskäive 2017. aastal: 2,7 miljonit eurot SAULE IT SERVICES OÜ teenuseid ja lahendusi kasutab Jeynard Investments LTD, mis on registreeritud Briti Neitsisaartele. Esimesel tegutsemisaastal jäi SAULE IT SERVICES OÜ 40 740  euroga kahjumisse. 2016. aastal on aga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.