DREAM-MIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autosõpradele on teada tõde, et sõiduki eest hoolitsemine ei piirdu üksnes mootori või salongiga. Dreamix Auto toob teieni kvaliteetsed kerehoolduse teenused, m

Dreamix Auto kerehoolduse teenused

Autosõpradele on teada tõde, et sõiduki eest hoolitsemine ei piirdu üksnes mootori või salongiga. Dreamix Auto toob teieni kvaliteetsed kerehoolduse teenused, mis tagavad, et teie armas neljarattaline sõber säilitab oma esialgse sära ja kaitse.

Keretööde olulisus

Auto kere on esimene kaitseliin päikese, füüsika ja looduslike elementide eest, mis aja jooksul kahjustavad sõiduki välimust ja funktsionaalsust. Ilma korraliku hoolduseta võib teie auto kaotada oma sära, tekkida võivad roosteprobleemid või isegi avariide tagajärjel tekkinud kahjustused.

Dreamix auto keretööde teenused

Dreamix Auto pakub laia valikut keretöid, mis hõlmavad värvitöid, mõlgieemaldust, keevitust, klaasivahetust, kerevenitust, pinnatöötlust ja korrosioonitõrjet. Meie spetsialistid kasutavad kõrgtehnoloogilisi tööriistu ja tehnikaid, et tagada parim tulemus.

Rooste ja korrosioonitõrje

Rooste ja korrosiooni eemaldamiseks lõigatakse välja roostetanud alad ja asendatakse need uute plekkide, varuosade või muude materjalidega. Lisaks kasutatakse liivapritsi, kemikaalidega töötlemist ja roostemuundureid, et tagada pikaajaline kaitse.

Mõlgieemaldus

Mõlgieemalduse teenus hõlmab mõlkide suuruse hindamist ja nende eemaldamist spetsiaalse PDR-tehnikaga. See meetod säilitab tehase värvikihi, ei nõua keredetailide eemaldamist ja on kuluefektiivne lahendus.

Kvaliteetne eeltöö

Enne igat keretööprotsessi viiakse läbi põhjalik eeltöö. Meie meeskond tuvastab kõik vigastused ja võimalikud lisadefektid, mis võivad olla tekkinud vigastuse tagajärjel. Klientidega konsulteeritakse enne töö alustamist, et tagada parim lahendus.

Investeering Teie auto tulevikku

Kuigi kvaliteetsed kere- ja värvitööd ei pruugi olla kõige odavamad, on need kindlasti investeering teie auto tulevikku. Korralikult hooldatud auto mitte ainult ei näe välja parem, vaid kestab ka kauem. Lisaks suureneb hooldatud sõiduki järelturu väärtus, mis tähendab, et investeering tasub end ära.

Kui soovite oma auto eest parimal viisil hoolitseda, võtke ühendust Dreamix Autoga ja küsige pakkumist meie kerehoolduse teenustele. Meie kogenud spetsialistid aitavad teil leida parima lahenduse teie auto vajadustele.

võtke ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

DREAM-MIX OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Dream-mix, mis on tuntud oma kvaliteetsete sõiduautode keretööde ja remonditeenuste poolest, alustas oma tegevust 2015. aasta juunis. Sellest ajast alates on
ssb.ee
OÜ Dream-mix, mis on tuntud oma kvaliteetsete sõiduautode keretööde ja remonditeenuste poolest, alustas oma tegevust 2015. aasta juunis. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat võimalikku teenust.2022. aastal tasuti ettevõtte töötajatele palkadeks kokku 129 tuhat eurot, millele lisandusid sotsiaalmaksud summas 32 tuhat eurot. Sellest hoolimata suutis ettevõte genereerida müügitulu 299 tuhat eurot, kuid aasta lõpetati 6,9 tuhande eurose kahjumiga. See näitab, et kuigi ettevõte on kasvav, on sellel endiselt väljakutseid, millega tuleb

Kahjukäsitlus kiirelt ja mugavalt. Aitame sind igal sammul! - DREAM-MIX OÜ

Kahjukäsitlus - autoga juhtunud kahju korral pöördu otse meie poole, esitame kahjuteate sinu eest 
 
 Vormistame liikluskahju dokumendid 
 Suhtleme sinu kind
ssb.ee
Kahjukäsitlus - autoga juhtunud kahju korral pöördu otse meie poole, esitame kahjuteate sinu eest Vormistame liikluskahju dokumendid Suhtleme sinu kindlustuspartneriga Teeme pildid Koostame hinnakalkulatsiooni remonditöödele Peale tööde valmimist esitame arve otse kindlustusfirmale Saame abistada asendusauto leidmisel remonditööde perioodiks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.