MEESKONNATREENINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 514 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

MEESKONNATREENINGUD OÜ hetkeolukord

Juba 514 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamiseks tegevuspaigaks on Viljandi vallas Valma külas asuv turismiatraktsioonide keskus ehk Valma Seikluspark koos konverentsikeskusega. Meeskonnatreeningud OÜ põhitegevuse suunaks on organisatsioonide meeskonnatöö koolituste täispakettide pakkumine tavapärasest erinevas vormis ja keskkonnas. Enamuse põhitegevusest viib ettevõte läbi looduslikus keskkonnas Valma Seikluspargi turismiatraktsioonidel või otseselt seotud sportlike ning tervislike aktiviteetidega, mis on vajalikuks alternatiiviks tavakeskkonnas olevatele konverentsi- ja seminarisaalides toimuvatele teoreetilistele õppustele.

Meeskonnatreeningute OÜ missiooniks on treenida ettevõtete, organisatsioonide personalist hästitoimivad meeskonnad alternatiivmeetoditel "büroost väljas" ühendades selleks teoreetiline koolitusprogramm vabas looduses toimuvate seiklusturismi toodete ja aktiviteetidega.

Põhifookuses on praktilise meeskonnatreeningute korraldamine nii ühekordse sündmusena (1-3 päeva) kui ka pikemaajaliste programmidena peamiselt vabas looduses kus teoreetiline õppeprogramm rakendatakse reaalselt väga elulistes situatsioonides. Taktikaline juhtimine , juhtimise strateegia, motivatsioon, grupitöö, meeskonnakaaslastega arvestamine , efektiivne tööjaotus meeskonnas on märksõnad iseloomustamaks uuenduslikku lähenemist meeskonna-treeningute praktiseerimisel. Looduses toimuvad üritused korraldatakse algusest lõpuni arvestades hoolikalt kliendi lähteülesannete, eesmärkide ja vajadustega. Töötame välja firmale ja selle personalile kasuliku treeningformaadi, määrame treeningute raskustaseme, vajaliku võimekuse osalemiseks ning eeldatavad mõõdetavad tulemused. Treeningute raskusaste on erinev, alates vähest füüsilist koormust pakkuvatest harjutustest kuni väga ekstreemsete eneseületamisteni mis lõpptulemusena sõltub just meeskondlikust koostööst. Paketisisesed põhiteenused on veel majutus, toitlustus, aktiivse puhkuse turismitooted.

Suvehooajal toimuvad lastelaagrid, kus korraldatakse lastele erinevaid huvialategevusi.

Seikluspargi atraktsioonid on avatud individuaalkülastajatele piletipõhiselt.

24. veebruaril 2022 alustas Venemaa laialdast sõjalist rünnakut Ukraina vastu. Selle tulemusena on Euroopa Liidu, Ameerika Ühendriikide, Suurbritannia ja teiste riikide poolt kehtestatud mitmeid sanktsioone Venemaale ja Valgevenele. Hetkeolukord on ebakindel ja kiiresti muutuv, millest tulenevalt ei ole võimalik anda kvantitatiivseid hinnanguid sõja võimaliku mõju kohta ettevõttele. Aruande koostamise ajal valitseva olukorra põhjal hindame, et sõjast tingitud muudatused majanduskeskkonnas ei avalda olulist mõju ettevõtte tegevuse jätkuvusele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.