KOLIMISRÕÕM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommen

KOLIMISRÕÕM OÜ hetkeolukord

Juba 4398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 24 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kolimisrõõm OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kolimis-, transpordi- ja monteerimisteenuste pakkumisele. See ettevõte loodi 2015. aasta juulis ja on sellest ajast alates pidevalt kasvanud ja arenenud. Kolimisrõõm OÜ on tõestanud oma pühendumust kvaliteetsele teenusele ja kliendirahulolule, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu.2022. aastal suutis ettevõte oma müügitulu kasvatada 27% võrreldes eelneva aastaga. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et paljud ettevõtted on viimastel aastatel kogenud majanduslikke raskusi. Lisaks suurendas Kolimisrõõm OÜ oma puhaskasumit 28%, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust tõhusalt juhtida ja kasumlikkust suurendada.

Ettevõte on investeerinud ka oma masinaparki, uuendades seda majandusaastal ja plaanib seda teha ka järgneval aastal. See näitab, et Kolimisrõõm OÜ on pühendunud oma teenuste parandamisele ja klientide vajaduste rahuldamisele.

Kolimisrõõm OÜ on suutnud luua kindlad suhted äriklientidega transpordi valdkonnas ja on saavutanud eraklientide seas suure rahulolu. See on oluline, sest rahulolevad kliendid on sageli kõige lojaalsemad ja võivad aidata ettevõttel kasvada, soovitades seda teistele.

Ettevõtte eesmärgiks on järgmise tegevusaasta jooksul kasvatada või säilitada turuosa kõigis kolmes tegevusvaldkonnas. See näitab, et Kolimisrõõm OÜ on pühendunud oma positsiooni tugevdamisele turul ja soovib jätkata kasvu.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Kolimisrõõm OÜ on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetse teenuse pakkumisele. Nad on näidanud märkimisväärset kasvu ja edu ning on pühendunud oma teenuste parandamisele ja turupositsiooni tugevdamisele. Nende saavutused ja pühendumus kvaliteedile teevad neist tugeva konkurendi kolimis-, transpordi- ja monteerimisteenuste turul.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Meist | KOLIMISRÕÕM OÜ

Kolimisrõõm OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte pakkudes professionaalseid kolimis- ja transporditeenuseid nii era- kui äriklientidele.  Alustasime 2015. aas
ssb.ee
Kolimisrõõm OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte pakkudes professionaalseid kolimis- ja transporditeenuseid nii era- kui äriklientidele. Alustasime 2015. aastal ja senisest on meie tegevus laienenud mitmetesse valdkondadesse. Meie põhiteenused on kolimine, transporditeenus, mööbli monteerimine, vana mööbli äravedu ja kolimistarvikute müük ning rent. Meie pakutavate teenuste nimekiri on pikk.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.