BALTICSCAN TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõtte käive oli 2017. aastal suisa jalustrabav 2,9 miljonit. Loole lisab vürtsi see, et ühtegi sobilikku töötajat pole BALTICSCAN TRADING OÜ mitme aasta joo

BALTICSCAN TRADING OÜ: kannapööre miljoniäris

Ettevõtte käive oli 2017. aastal suisa jalustrabav 2,9 miljonit. Loole lisab vürtsi see, et ühtegi sobilikku töötajat pole BALTICSCAN TRADING OÜ mitme aasta jooksul vist leidnud, sest neid lihtsalt ei ole seal.
  • Asutatud: 2015. aasta juulis
  • Käive 2016. aastal: 1,1 miljonit eurot
  • Käive 2017. aastal: 2,9 miljonit eurot
  • Tööjõumakse tasutud 2017. aasta jooksul: 0 eurot
  • Ettevõtte juht: Bassel Ammar
BALTICSCAN TRADING OÜ jaoks oli läbimurdeline eelmise aasta viimane kvartal, kui ettevõtte käive kasvas 1,3 miljoni euroni, kokku on kasv olnud enam kui 2,5 kordne. Võibolla on asi selles, et hiljuti sai tehtud suur pööre ning vahetatud valdkonda. Kui varasemalt tegeles BALTICSCAN TRADING OÜ perioodika kirjastamisega, siis nüüd hoopis mootorsõidukite lisaseadmete jaemüügiga. Aja jooksul on muutunud ka ettevõtte nimi, varem tunti sama firmat kui TULE TAEVAS APPI OÜ’ d. Ja nagu numbritest näha, siis taevas on palvet kuulda võtnud. Ettevõtte juhi Bassel Ammar'i  jaoks on tegemist teise juhtimiskogemusega Eestis. Varem on ta olnud samuti mootorsõidukite müügiga tegeleva ROCK POWER MACHINES OÜ juhatuses. Sama nimega tegelasi on olnud äri ajamas Araabia Ühendemiraatidest kuni Rootsini. Küsimusi jääb õhku mitmeid: Millega BALTICSCAN TRADING OÜ ikkagi tegeleb? Kuidas ilma töötajateta miljoniäri ajada? Kas ettevõte hakkab kunagi ka makse tasuma? Kas tööjõupuudus Eestis pidurdab muidu eduka äri ajamist?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.