W TECHNOLOGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Isiklik sõiduauto, mis veel paarkümmend aastat tagasi oli luksuskaup, on tänaseks muutunud tarbekaubaks. Selle rahaline väärtus on aga jätkuvalt suhteliselt kõr

BP MOTORS OÜ: sõidukile taustakontrolli tegemisega saab tänapäeval hakkama igaüks

Isiklik sõiduauto, mis veel paarkümmend aastat tagasi oli luksuskaup, on tänaseks muutunud tarbekaubaks. Selle rahaline väärtus on aga jätkuvalt suhteliselt kõrge ja petta saamine ikka ühtviisi valus. BP MOTORS OÜ juhatuse liige Mait Buddell paneb just seetõttu südamele, et mõistlik on ikka enne auto, mootorratta vm sõiduriista soetamist natuke uurimistööd teha ja lubab, et tänapäeva vahendite juures on see käkitegu. Öeldakse ju, et ka kõrgemad jõud hoidvat eelkõige seda, kes ise hoolas on. Kui nüüd välistada võimalus, et müüakse suisa õhku, siis ülejäänu osas on probleemid ennetatavad.

Mis siis ostu juures valesti minna saab?

Sõidukeid saab osta Eestis otse esindajalt nii uuena kui kasutatuna, saab osta eraisikutelt ja tellida välismaalt. Vastuse võib lühidalt kokku võtta nii, et mida vanem on sõiduk, mida tähtsusetum on müüja isik (eraisik võrreldes tugeva margiesindusega) ja mida kaugemalt see siia saabub, seda suuremad on riskid:
  • Sõiduk on varastatud
  • Sõidukit ei ole korralikult hooldatud
  • Sõiduk on avariiline
  • Sõidukil on varjatud vead
  • Müüja on pettur
Uue või kasutatud sõiduki puhul margiesinduses on lugu lihtne, sest esindus aitab enam-vähem kõiges ja on motiveeritud tegema ausat kaupa. Oma mürisevat sõpra müüvad aga ka eraisikud ise kas suisa käest-kätte või läbi vahendusportaalide. Siin on taustakontroll juba märgatavalt olulisem, sest sageli kiidetakse oma kaupa ilusamaks ja elusamaks, kui see tegelikkuses on. Välismaalt ise tellides ostame ju aga suisa põrsast kotis, siin peame lootma kaugete pakkujate ja välismaiste vahendajate usaldusväärsusele või kulutama rohkem ja minema ise kohale. Sel juhul muutub ost juba üldse mõttetuks ja peale jääb kohalik kaup.

Kas teha ise või kasutada teenust? BP MOTORS soovitab

Võib kasutada kohaliku vahendaja abi, kes osa riskidest enda kanda võtab ja on välismaise osapoole taustaga paremini kursis, just sellist abi saab ka BP MOTORS OÜ-st sõiduki tellimise teenuse näol. Kaustade ja käsikirjas töölehtede lappamise asemel on olemas riiklikud ja era-andmebaasid, kus enamike probleemide tuvastamiseks infot leida võib. BP MOTORS OÜ blogis on sõiduki taustakontrolli teostamise sammud puust ette ja punaseks lahti räägitud ning vajalikud viited kenasti lisatud. Kui mitte kuidagi ise taustakontrolli teha ei taha, ei oska, ei julge või mis iganes, siis BP MOTORS OÜ võtab selle töö enda teha, tuleb vaid oma soovist teada anda. Turvalist sõidukiostu kõigile, soovib Mait Buddell ja kinnitab, et nende poole võib pöörduda ka muude teemadega, sh autode transpordi ja rendiga. Kellel aga meel eriti maias ilu ja eristumise peale, saab lasta oma metalse silmarõõmu BP MOTORS-is veelgi kaunimaks tuunida.   • Enim õigeid silmapaare! Sihtturunda oma ettevõtet Inforegistris.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

W TECHNOLOGY OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte asutati 28.08.2015.a.ja põhitegevuseks aruandeperioodil oli tarkvara arendus.  Juhatus koosneb kahest liikmest, kellele juhatuse liikme tasu makstud ei
ssb.ee
Ettevõte asutati 28.08.2015.a.ja põhitegevuseks aruandeperioodil oli tarkvara arendus. Juhatus koosneb kahest liikmest, kellele juhatuse liikme tasu makstud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.