LOCOPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?

LOCOPORT OÜ hetkeolukord

Juba 13 249 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 28 korda.

Tegevusaruanne 2022

Locoport OÜ on ettevõte, mille juhatus oli 2022. aastal kolmeliikmeline. See tähendab, et ettevõtte otsuste tegemisel ja strateegiliste eesmärkide seadmisel osalesid kolm inimest. Juhatus on ettevõtte juhtimise kõige olulisem organ, mis vastutab ettevõtte igapäevase juhtimise eest ning määrab kindlaks ettevõtte strateegia ja eesmärgid. Locoport OÜ juhatuse liikmetele arvestati 2022. aastal kokku 32 632 eurot tasu. See summa hõlmab nii palka, preemiaid kui ka muid hüvitisi, mida juhatuse liikmed võivad saada.2022. aastal oli ettevõttes keskmiselt 8 töötajat. See tähendab, et lisaks juhatuse liikmetele töötas ettevõttes veel viis inimest. Töötajate arv on oluline näitaja, mis aitab mõista ettevõtte suurust ja tegevusmahtu. Töötajate arv võib mõjutada ettevõtte efektiivsust, tootlikkust ja kasumlikkust.

Rääkides ettevõtte tuludest ja kasumist, siis 2022. majandusaastal oli Locoport OÜ müügitulu 301 986 eurot. Müügitulu on ettevõtte peamine tuluallikas, mis tuleb ettevõtte põhitegevusest - kaupade või teenuste müügist. See on oluline näitaja, mis aitab hinnata ettevõtte majanduslikku tervist ja kasvupotentsiaali.

Kuid hoolimata märkimisväärsest müügitulust, tekkis ettevõttel 2022. aastal majandustegevusest kahjum 41 196 eurot. Kahjum tähendab, et ettevõtte kulud ületasid tulusid. See võib olla märk probleemidest ettevõtte juhtimises või strateegias, aga ka väljakutsetest turul või majanduskeskkonnas laiemalt. Kahjumi põhjuste väljaselgitamine ja nendega tegelemine on oluline ettevõtte tuleviku kindlustamiseks.

Kommentaarid (0)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab robottolmuimeja hakkama koera- ja kassikarvadega?

ssb.ee
Lemmikloomadega majapidamises elamine võib olla imeline, kuid samal ajal ka karvane väljakutse. Koera- ja kassikarvad võivad levida igale poole, alustades põrandatest ja vaipadest ning lõpetades diivanite ja riietega. Õnneks on robottolmuimejad osutunud suurepäraseks abiliseks, kui tegemist on karvade eemaldamisega kodustes tingimustes. Kuidas robottolmuimejad karvadest jagu saavad? Enamik Locoportis müügil olevaid robottolmuimejaid on spetsiaalselt loodud võitlema karvade probleemiga. Need seadmed kasutavad mitmeid nutikaid funktsioone ja tehnoloogiaid, et tagada tõhus karvade

Kuidas valida robottolmuimejat?

ssb.ee
Robottolmuimeja on kaasaegse kodu lahutamatu osa, mis pakub mitmeid eeliseid. See automatiseeritud seade muudab põrandate puhastamise hõlpsaks ja mugavaks ning võimaldab sul nautida alati puhtaid põrandaid ja vaipu. Kuid enne robottolmuimeja valimist on oluline mõista, millised omadused ja funktsioonid on sinu vajadustele kõige sobivamad. Selles artiklis vaatleme, kuidas valida endale sobiv robottolmuimeja ning milliseid kasutegureid see võib pakkuda. Kasu robottolmuimejast Robottolmuimeja kasutamisel on mitmeid olulisi eeliseid: Mugavus ja ajasääst : Üks suurimaid eeliseid, mida

Kui suured on koristatavad pinnad? | LOCOPORT OÜ

Robottolmuimeja sobib ka korterisse   Robotitel on erineva suurusega akud, laadimisviisid- ja selle pikkus. Keskmise suurusega maja või korteri puhastamisega sa
ssb.ee
Robottolmuimeja sobib ka korterisse Robotitel on erineva suurusega akud, laadimisviisid- ja selle pikkus. Keskmise suurusega maja või korteri puhastamisega saab ilmselt iga robottolmuimeja hakkama – ja sobib edukalt ka väikesesse korterisse, aga kui robot peab poole koristamise pealt laadimisjaama naasma või pead selle hoopis ise laadima panema, on tegu ebameeldiva kasutajakogemusega ja seetõttu on oluline, et valitud saaks sinu kodule kõige sobivam robot.  Automaatse tühjendusjaamaga robottolmuimeja ei jäta kunagi tööd pooleli

Kas robot pühib või peseb ka põrandaid? | LOCOPORT OÜ

Kuiv- ja märgpesu - kvaliteetselt   Kuigi tänapäeval on paljudel robottolmuimejatel nii kuiv- kui märgpesu, siis odavama hinnaklassi robotite puhul see nii olla
ssb.ee
Kuiv- ja märgpesu - kvaliteetselt Kuigi tänapäeval on paljudel robottolmuimejatel nii kuiv- kui märgpesu, siis odavama hinnaklassi robotite puhul see nii olla ei pruugi. Lisaks on erinevus selles, kas robot kasutab lihtsalt mopifunktsiooni või ka süvapesu. Uuematel ja funktsionaalsematel robottolmuimejatel on sisse ehitatud põrandakatte tuvastussüsteem. See on oluline juhul, kui sinu majapidamise põrandaid katavad vaibad. Targemad robotid tunnevad põrandakatte ära ja valivad nii puhastusfunktsiooni ja võimsuse vastavalt tuvastatud põrandakattele. Eestlaste üks lemmikuid kolm-ühes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.