ARENGUTREENER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 276 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommente

ARENGUTREENER OÜ hetkeolukord

Juba 276 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022.a. jäi psühholoogilise nõustamise maht enamjaolt samaks, aga hinnatõus tekitas käibe kasvu. Mahult andsid olulise panuse aastakäibesse ka „Imelised Aastad“ koolitusgruppide ja kovisioonide läbiviimine ning peer coach-imine. Lisaks oli 2022.a. koostöö tarkvanem.ee lehega murekirjadele vastamise osas ning Tervise Arengu Instituudiga vanemluskampaaniates kõneisikuna osalusena. Ka vepa metoodika koolitamine ja mentoriks olemine on endiselt oluline tegevusvaldkond.

Ärikoolitusi oli oluliselt vähem kui aasta varem samas on sagedasemaks muutunud lasteaedade ja koolidega koostöö raames eneseregulatsiooni teemal koolitamine.

2022.a. IV kvartalis said „Miks petetakse?“ raamatu väljaandmiskulud kaetud ja raamat on hakanud tulu tooma.

Matkabussi renditeenuse pakkumine kestis kuni juulini 2022.a, peale seda müüdi matkabuss kasumlikult.

Muude ärinõustamisteenuste all osaleti projektis küberturbe raamistiku väljatöötamiseks ühele välisriigile.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.