SUPER CAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
SUPER CAR OÜ maksuvõlg saab tänavu 4-aastaseks ning selle aja jooksul on ettevõte riigile jätnud tasumata 92 537 eurot. Majandusaasta aruanded on osaühingul esi

SUPER CAR OÜ: väike äri, suur võlg

SUPER CAR OÜ maksuvõlg saab tänavu 4-aastaseks ning selle aja jooksul on ettevõte riigile jätnud tasumata 92 537 eurot. Majandusaasta aruanded on osaühingul esitamata 2016. aastast. SUPER CAR OÜ alustas peaaegu 4 aastat tagasi, mil juhatuse liige Taavi Leet selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 3 aastat. SUPER CAR OÜ valdkond on sõiduautode ja väikebusside (täismassiga alla 3,5 t) müük. Samal alal tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 658 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 3 475-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 2,67 miljardit eurot. SUPER CAR OÜ käive moodustas 2018. aastal turuosast  0 protsenti. Viimase aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 0 eurot, tehes selleks käivet kokku 0 eurot.

SUPER CAR OÜ juhatus

SUPER CAR OÜ juhatuse liige Taavi Leet alustas äritegevusega juba 6 aastat tagasi, olles tol ajal 21-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 ettevõtet,  täna on 2 ettevõtte juhatuses kuid ükski neist ei ole aktiivse majandustegevusega Taavi Leet on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Sõiduautode ja väikebusside (täismassiga alla 3,5 t) müük
  • Muu mujal liigitamata teenindus
Taavi Leeti juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 0
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides: 0 eurot
Viimati lahkus Taavi Leet 4 aastat tagasi ettevõttest TL CAPITAL OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 3 aastat. See firma on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Eesti ettevõtete finantstervisel saab silma peal hoida, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.