CIVILIS ÕIGUSBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 746 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

CIVILIS ÕIGUSBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 746 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Civilis Õigusbüroo OÜ on 25.01.2016. a asutatud äriühing, mille peamiseks tegevusalaks 2021. a majandusaastal on klientide õigusalane nõustamine ning esindamine.

Ettevõte on suutnud 2022. a majandusaastal laiendada olemasolevat kliendibaasi ning suurendada selle kaudu oma müügitulu, mis 2022. a moodustas 192 tuh eurot.

Ettevõtte osutab koostöölepingute kaudu õigusabi tsiviilõiguse valdkonnas, spetsialiseerumisega võlaõiguses, osutades õigusabi nii krediidilepingute kui ka ehitustöövõtulepingute seonduvalt. Lisaks on ettevõte laiendanud enda teenuste valdkonda IT-õigusele, mis on võimaldanud osutada kvaliteetset ning laiapinnalist teenust oma koostööpartneritele.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Civilis Õigusbüroo OÜ müügitulu 192 tuh. eurot. Peamised kulud moodustavad tööjõukulud. Ärikasum moodustas 105 tuh. eurot.

Personal

Civilis Õigusbüroo OÜ töötab 1 inimene.

Ettevõtte juhatusele tasusid ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Civilis Õigusbüroo OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on klientide arvu suurendamine ning osutatud teenuste mahtude suurendamine, samuti on plaanis alustada investeerimistegevust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.