DOMINATE SALES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 8315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komme

DOMINATE SALES OÜ hetkeolukord

Juba 8315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Dominate Sales OÜ, mis asutati 2016. aastal, on pühendunud oma klientidele ja koostööpartneritele professionaalse nõustamise pakkumisele ärijuhtimise põnevas maailmas. Meie eesmärk on aidata ettevõtetel navigeerida ärimaastikul, pakkudes neile vajalikke tööriistu ja teadmisi. Meie teenuseportfell kasvab päev-päevalt, sisaldades koolitus- ja konsultatsiooniteenuseid nii alustavale ettevõtjale kui ka kogenud ärihaile. Meie teenused hõlmavad kõike alates ettevõtte käivitamisprotsessist kuni kogenud müügimeeskonna koolitusteni välja. Lisaks meie põhiteenusele, ärikonsultatsioonidele, pakume ka erinevaid juhtimis- ja müügialaseid koolitusi, värbamisteenust, viime läbi auditeid ja testoste, osaleme ettevõtte juhtimissüsteemide täiustamisel ning tarkvara lahenduste valikul ja juurutamisel. Meie eesmärk on pakkuda terviklikke lahendusi, mis aitavad ettevõtetel kasvada ja saavutada oma eesmärke. 2022. aastal oli Dominate Sales OÜ müügitulu 482 tuhat eurot, mis 2021. aastaga võrreldes kasvas 16%. Teenusegruppide lõikes kasvas enim müügikoolituste ning kliendihaldustarkvara arendusteenuste osakaal. Meie raadiosaade “Nimed müügitahvlil” on jätkuvalt hitiks Äripäeva kuulajate seas, kogudes tuntust eesti müügimaastikul. Me tunneme selle projekti õnnestumise üle suurt rõõmu, sest saame selle kaudu ellu viia oma missiooni: tõsta ning kaasajastada müügi- ja teeninduskvaliteeti Eesti ettevõtlusmaastikul. 2023. aasta eesmärgiks on jätkata digitaalse koolitusplatvormi loomist, mis võimaldab müügimeeskondadel igal ajal igas kohas arendada oma müügi- ja juhtimisalaseid oskusi. Digikoolituste platvorm annab meile võimaluse jõuda rohkemate klientideni ja seeläbi kasvada. Eelneva kõrvalt jätkame oma põhitegevust, pakkumaks terviklahendusi, et firmad saaksid kasvada ja jõuda seatud eesmärkideni. Meie pühendumus klientidele ja pidev soov pakkuda parimaid lahendusi on see, mis eristab meid konkurentidest ja aitab meil püsida edukana.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Nimed Müügitahvili #23: Kuidas juhtida müügis aja abil ennast ning oma kliente?

Kuidas juhtida müügis aja abil ennast ning oma kliente? Kuidas saavutada suurepäraseid tulemusi ning säilitada ka vaimne rahulolu ja stressivaba olek?
ssb.ee

Nimed Müügitahvili #26: See, kes küsib, selle käes on võim?

See, kes küsib, selle käes on võim. Andres ja Silver on tagasi stuudios, kus räägvad sellest, kuidas küsimuste abil oma müügitulemusi kasvatada.
ssb.ee

Nimed Müügitahvili #25: Mis on sellel aastal müügis teema?

Miks väide \
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.