TRAAT HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 360 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

TRAAT HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 360 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Traat Holding OÜ loodi 2016 aasta alguses. 2021/2022 aasta oli Traat Holding OÜ kuues tegevusaasta.

Ettevõtte juhtkond koosneb ühest juhatuse liikmest, kellele majandusaastal töötasu ei makstud ning muid soodustusi ei tehtud.

Traat Holding OÜ on valdusfirma, mille kogu tegevus seisneb Eesti Traat OÜ 16,75% osaluse omamises ning osaniku õiguste teostamises.

Eesti Traat OÜ puhul on tegemist ühe Eesti suurema müüritise ja betooni armeerimise toodete (armatuurvõrgud ja -terased, vuugisarrused, müürivõrgud, distantskandurid jne) tootjaga, mis annab tööd ligi 60 inimesele ning mille käibed, samuti muud majandusnäitajad, on märkimisväärsed. Kuna Eesti Traat OÜ asutajatest ja algsetest osanikest koosnev tuumik peab Traat Holding OÜ´d ebasoovitavaks väikeosanikuks ning viib dividendide jaotamise asemel kasumit Traat Holding OÜ kahtluste kohaselt alternatiivseid (sh ebaseaduslikke) meetodeid kasutades ettevõttest välja, on peetud mitmeid kohtulahinguid, milledest enamus on lahenenud Traat Holding OÜ kasuks. Käesoleva aruande allkirjastamise hetkel on käsil mitu kohtuvaidlust, sh vaidlused dokumentidega tutvumise nõudes, dividendide ebaproportsionaalset maksmist puudutavas küsimuses ning väikeosanike õiguseid rikkuva põhikirja muudatuse küsimuses.

Eesti Traat OÜ juhatus on vahetult enne ning samuti peale Traat Holding OÜ lisandumist osanike ringi teinud mitmeid ebaseaduslikke tehinguid ja toiminguid, mis on erinevates menetlustes tõendamist leidnud. Traat Holding OÜ´l on põhjust kahtlustada, et ülejäänud osanikud on pikema perioodi vältel omastanud ettevõttest rahalisi vahendeid ning seega loodab Traat Holding OÜ läbi dokumentidega tutvumise nõude leida tõendeid, et esitada nõue Eesti Traat ja/või selle väikeosaniku huve kahjustanud isikute vastu, samuti et vajadusel esitada kuriteoteade.

Traat Holding OÜ eesmärk sarnaneb iga äriühingu osaniku eesmärgile õigusriigis - tema sooviks on osaleda osanikuna Eesti Traat juhtimises ning kasumi jaotamisel viisil, et tal tekib õigus omanikutulule proportsionaalselt tema osaluse suurusega.

Tuleval majandusaastal on kavas jätkata kohtuvaidluste pidamist ning liikuda oma eesmärkide täitmise poole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.