JONCER BENDAHARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
JONCER BENDAHARA OÜ pandi käima 2016. aastal ning esialgu kandis see nime ARMADA CZEH OÜ. Osaühingu eesmärgiks oli toona rendile ande kinnisvara. Eelmisel aasta

JONCER BENDAHARA OÜ: plekitu, kuid tankisti käes

JONCER BENDAHARA OÜ pandi käima 2016. aastal ning esialgu kandis see nime ARMADA CZEH OÜ. Osaühingu eesmärgiks oli toona rendile ande kinnisvara. Eelmisel aastal õnnestus firmal seda teha täpselt 100 000 euro eest, kui uskuda esitatud maksudeklaratsioone. Miskipärast on tubli firma aga sel kevadel jäetud Lauri Hansbergile juhtida - kohe reageeris hoiatavas suunas ka ettevõtte Krediidiskoor.
  • Asutatud: 2016. aastal
  • Juht: Lauri Hansberg
  • Deklareeritud käive 2017. aastal: 100 000
Ühtegi probleemi sel osaühingul meie teada täna ei ole, kuid miskipärast on noorukese ettevõtte juht sellele siiski käega löönud. Võib muidugi olla, et me ei tea veel kõike tolle äriühingu peidetud poolest. Igor Kazakov oli JONCER BENDAHARA OÜ eesotsas maikuu keskpaigani. Täna toimetab tema käe all vaid KVARTON INVEST OÜ, mis tegeleb toidukaupade, tubaka ja alkoholi hulgimüügiga. See 4 töötajaga firma ajas eelmisel aastal äri 471 000 euro eest ning on tubli ja viisakas nagu kammitud peaga koolipoiss, kes viksilt on kõik pliiatsid pinalis ritta sättinud. Ega midagi halba ei saa öelda ka JONCER BENDAHARA OÜ kohta. Ehk on puhas ja plekitu ettevõte kena vaheldus selle uuele juhile Lauri Hansbergile, kes tegutseb juba pea 140 äri eesotsas. Lõviosa millest on hädas nii võlgade kui aruannetega. Makse on tema ettevõtted jätnud tasumata juba pea miljoni euro eest. JONCER BENDAHARA OÜ tervis on aga nõnda hea, et kui pole plaani enam äri teha, siis ehk õnnestub see lihtsalt ja viisakalt likvideerida.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.