THEMURE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Uute töötajate integreerimine organisatsiooni võib olla keeruline protsess, kuid õige lähenemisega saab selle muuta sujuvaks ja tõhusaks. Üleminekuteenused on m

Üleminekuteenused: Kuidas tagada sujuv üleminek uutele töötajatele?

Uute töötajate integreerimine organisatsiooni võib olla keeruline protsess, kuid õige lähenemisega saab selle muuta sujuvaks ja tõhusaks. Üleminekuteenused on mõeldud selleks, et aidata uutel töötajatel kiiresti kohaneda ja saada osaks meeskonnast.

Esimene samm on korralikult ette valmistuda. See tähendab, et enne uue töötaja saabumist tuleks läbi mõelda tema tööülesanded, töövahendid ja koolitusvajadused. Lisaks peaks olema olemas selge plaan, kuidas uut töötajat esimestel päevadel juhendada ja toetada.

Teiseks on oluline luua positiivne esmamulje. Esimene tööpäev on uuele töötajale väga oluline, seega tuleks tagada, et teda võetakse soojalt vastu ja ta tunneb end oodatuna.

Kolmandaks tuleks pakkuda struktureeritud sisseelamisprogrammi. See aitab uuel töötajal kiiremini mõista organisatsiooni kultuuri, väärtusi ja ootusi. Sisseelamisprogramm peaks sisaldama nii formaalset koolitust kui ka mitteametlikke tegevusi, nagu näiteks meeskonnaüritused.

Lõpetuseks on oluline pakkuda regulaarset tagasisidet. Uus töötaja vajab kindlasti juhendamist ja toetust, kuid samuti on oluline anda talle teada, kuidas ta hakkama saab ja kus on arenguvõimalused.

Kokkuvõtteks on üleminekuteenused olulised selleks, et tagada uute töötajate kiire ja sujuv integreerimine organisatsiooni. Õige lähenemisega saab tagada, et uued töötajad tunnevad end kiiresti osana meeskonnast ja panustavad organisatsiooni edusse. Kui soovite rohkem teada saada, kuidas THEMURE OÜ saab teid selles protsessis toetada, võtke meiega ühendust ja uurige meie teenuseid lähemalt.

võtke ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Hindamise kunst: Kuidas mõõta ja arendada töötajate potentsiaali?

Töötajate potentsiaali mõõtmine ja arendamine on organisatsiooni jaoks kriitilise tähtsusega. See aitab tagada, et töötajad on õiges kohas, teevad õiget tööd ja
ssb.ee
Töötajate potentsiaali mõõtmine ja arendamine on organisatsiooni jaoks kriitilise tähtsusega. See aitab tagada, et töötajad on õiges kohas, teevad õiget tööd ja arenevad pidevalt. Esimene samm on selge hindamissüsteemi loomine. See tähendab, et tuleks määratleda, mida täpselt soovitakse hinnata, millised on hindamiskriteeriumid ja kuidas hindamist läbi viiakse. Teiseks on oluline valida õiged hindamismeetodid. Kasutada võib nii kvantitatiivseid kui ka kvalitatiivseid meetodeid, nagu näiteks enesehindamine, 360 kraadi tagasiside või erinevad testid. Kolmandaks tuleks tagada, et hindamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.