EAGRONOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja komment

EAGRONOM OÜ hetkeolukord

Juba 5189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

eAgronom OÜ on kantud äriregistrisse 04.08.2016.

eAgronom OÜ (kaubamärk eAgronom) on Euroopa juhtivaid agri-tehnoloogia (agtech) ettevõtteid, kes pakub täismahulist tarkvaralist infrastruktuuri põllumajanduses – seda nii igapäevaseks põllumajandustegevuse juhtimiseks (juhtimistarkvara) kui ka CO2 jalajälje mõõtmiseks ning jätkusuutlike põllumajanduspraktikate rakendamiseks. eAgronom lansseeris 2021. aastal edukalt süsinikuprogrammi, mille raames põllumehed saavad teenida lisatulu ning mille käigus eemaldatakse põllumajanduspraktikate abil atmosfäärist täiendavalt CO2.

Süsinikuprogramm kasvas 2022. aastal kiiresti nii põllumeeste arvu kui ka hektarite poolest, muutudes ettevõtte põhifookuseks ning olulisimaks tuleviku müügitulu allikaks.

eAgronomi süsinikuprogrammi metoodika on välja töötatud koostöös maailma parimate mulla- ja süsinikuteadlaste ning põllumajandusülikoolidega ning see on jätkusuutlik lahendus põllumajandusettevõtetele, mille abil parandada mullastiku kvaliteeti ja kasvatada tulusid. eAgronomi süsinikukrediidid sertifitseeritakse sõltumatu osapoole poolt, mis tagab krediitidele läbipaistvuse ja kindluse ostjate silmis. Nii võitleme me aktiivselt ka rohepesu vastu. Samuti on ettevõte sõlminud koostöölepingu maailma suurima müügikanaliga, mis omakorda tagab krediitide likviidsuse.

Põllumees, osaledes eAgronomi süsinikuprogrammis: 1. Parandab oma põllu mulla viljakust – rohkem toitaineid mullas tähendab väiksemat kulu väetistele.

2. Eemaldab rohkem CO2-te atmosfäärist, andes oma panuse kliima soojenemise peatamisele.

3. Teenib tulu loodud süsinikukrediidist.

4. Võib saada mitmeid muid lisanduvaid hüvesid, nt madalama intressiga laenud pankadest, paremad renditingimused, kõrgem vilja hind jne.

Ettevõte tegutses 2022. aastal peamiselt Kesk- ja Ida-Euroopas ning alustas tegevust ka Hispaanias. Suurimateks turgudeks on 2022.a seisuga

Eesti ja Poola.

2023. aastal laienetakse peamiselt regionaalselt, kuid samuti on sihiks Lõuna-Euroopa ning valikuliselt ka Aafrika riigid.

2022. aastal kasvatas grupi müügitulu võrreldes eelmise aastaga 17% 1,30 miljoni euroni. Põhifookuseks on süsinikuprogrammi kasvatamine, mille müügitulud realiseeruvad järgmistes perioodides. Kiire kasvufaasi ja arenduskulude tõttu kujunes kahjumiks 1.18 miljonit eurot.

eAgronom OÜ on asutanud oma müügitöö paremaks korraldamiseks neli tütarettevõtet. UAB "E. Agronomas“ Leedus, eAgronom Farm

Management s.r.o. Tšehhis ja eAgronom eAgronom Spólka z o.o. ning Eagronom West Pomerania Sp. z o.o. Poolas. 2023. aasta algul asutati ka Hispaania tütarettevõte eAgronom Iberia S.L.U.

eAgronom OÜ juhatus koosneb 2 liikmest.

Suhtarvud: 2022 2021

Aktivate rentaablus (ROA %) -45.27 -29.18

Omakapitali rentaablus (ROE %) -72.35 -33.60

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1.38 5.36

EBITDA -1 949 274 -1 207 697

Suhtarvude metoodika

ROA (%) = puhaskasum (-kahjum) / varad kokku * 100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.