MARDUK TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1749 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommen

MARDUK TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 1749 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevusvaldkond on droonitõrje platvormi väljatöötamine ja selle tarbeks optroonika masinnägemise arendustööde teostamine.

Keskenduti kahele turusegmendile toodete arendamisele: kaitsejõud (toode Marduk Shark) ja kriitilise infrastruktuuri kaitse (Marduk Piraya).

Seoses Ukraina sõja intensiivistumisega on suurenenud ka huvi toodete vastu.

Aruandeaasta 2022 lõppes väikese kasumiga, mida ei jaotatud välja, vaid investeeritakse tootearendusse.

Olulisemad tegevused 2022: - Marduk Shark prototüübi valmimine ja kliendile üleandmine, - Põhja-Euroopa kliima tarbeks seadistatud prototüübi rent kaitsejõududele, - Euroopa Komisjoni finantseeritud droonitõrje arenduse projekti algus, - Marduk Shark tootearendus, integreerimine teiste sensoritega seoses EAS RUP projektiga, - EAS RUP projekti uurimistööde tulemusena pandi algus kriitilise infrastruktuuri turule sihitud uuele tootele Marduk Piraya.

2022 kandis Marduk Technologies OÜ maha varasemalt üles võetud tootearenduse käigus loodud põhivara ja osaliselt 2021 üles võetud tarkvara arenduse seoses prototüübi müümisega. Ülejäänud arenduskulud realiseeritakse Marduk Shargi uue prototüübi ja Piraya prototüübi programmeeritud tarkvarana ja amortiseeritakse. Põhivarasse üles võetud arenduskulud toovad läbi Marduk Shark ja Piraya tootemüükide aastatel 2023-2025 tulu.

Marduk Technologies OÜ plaanib 2023-2024 perioodiks kaasata 2 miljonit eurot, et valmistada Marduk Piraya prototüüp Ukraina kaitsjatele, laiendada droonitõrje toodete müügi- ja turustamisplaani ning realiseerida Euroopa Komisjoni poolt finantseeritavaid arendusprojekte õhu- ja tsiviilkaitsele sobiliku droonitõrje platvormi arenduseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.