COINTRAFFIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2453 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommen

COINTRAFFIC OÜ hetkeolukord

Juba 2453 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Cointraffic OÜ pakub iseteeninduslikku online veebipõhist platvormi, mis ühendab reklaami ostjaid ja reklaami avaldajaid. Reklaami ostjad saavad hõlpsasti alustada reklaamikampaaniaid, kasutades selleks erinevaid reklaamiformaate. Reklaami avaldajad saavad oma veebilehele paigutada reklaambännereid ja teenida tasu Cost per Mille (CPM) hinnastamismudeli alusel. Ettevõte teenib reklaami avaldajate tasude arvelt vahendustasu.

2022. aastal ettevõte jätkus oma turupositsiooni tugevdamist platvormi uut funktsioonide laiendamist ning jätkus pakkuda oma teenused suurema klientide ringile.

Struktuur

Ettevõtte tugineb eesti kapitali ja osanike poolest ettevõttes on füüsilised ja juriidilised isikud. Ettevõttes on paindlik ja läbipaistev struktuur.

Makroökonoomika 2022. aastal maailma majandus seisis silmitsi mitmete väljakutsete ja probleemidega, millest tõsiseim oli maailmas kasvav inflatsioon. Mis tõi kaasa intressimäärade tõusu ja riskantsete varade (k.a. digitaalsete varade) väärtuse ja huvi langust, mida ka mõjutab markeetingu turule. Hetkel on märgata inflatsioonimäärade ja mis on olulisem inflatsiooniootuste langust, millega seoses võib eeldada, et inflatsiooni kõrgpunkt on juba ületatud. Saamal ajal on olemas maailma majanduslanguse oht. Mis võib avaldada negatiivset mõju ettevõtete tuludele üle maailma.

Hooajalisus ja ökoloogia

Ettevõtte tegevus ei sõltu hooajalistest teguritest ja omab väga piiratud mõju keskkonnale ning kasutab heaolud ja levinud viisid, et võimalikke negatiivse mõju keskkonnale kõrvaldada.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Cointraffic OÜ müügitulu 2 344,6 tuh eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük.

Ettevõtte tegutseb globaalsel turul ja sihtpiirkonnad on Euroopa, Põhja Ameerika ja Aasia regioonid.

Cointraffic OÜ mainitud müügitulu 2022 aastal langes võrreldes eelmise aastaga 18,15% võrra.

Mitmesugused tegevuskulud 266,4 tuh eurot, kasvades võrreldes eelmise aastaga 17,72% võrra.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (tuh eur) 2 344 2 864

Ärikasumi (tuh eur) 775,7 892,2

Puhaskasum (tuh eur) 541,5 824,2

Puhasrentaablus 23,09 28,78

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,12 1,88

ROA 46,26 67,2

ROE 128,31 155

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

COINMEDIA OÜ kiire käive näitab, et krüptoraha on jätkuvalt popp

Krüptoraha ning selle aluseks olev blockchain tehnoloogia on piisavalt uus, et enamik ei saa veel päris täpselt arugi, kuidas see kõik ikka töötab. Noored ettev
ssb.ee
Krüptoraha ning selle aluseks olev blockchain tehnoloogia on piisavalt uus, et enamik ei saa veel päris täpselt arugi, kuidas see kõik ikka töötab. Noored ettevõtjad COINMEDIA OÜ -s on aga asjadega kursis. Ettevõte pakub just blockchain’il baseeruvate projektide käima tõmbamise ja turundamise teenust. Paistab, et huvilisi ja kliente jagub, kuna 2017. aastal tehti kolme kvartaliga käivet ca 4,3 miljonit eurot. COINMEDIA OÜ asutajate ja juhtide, äsja oma kolmekümnendatesse jõudnud Sergei Verbitski ja Juri Filatovi jaoks on see kahtlemata kiiduväärt saavutus ning loodame, et neid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.