LANFRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Katrin Lusti autorisaade tõi ekraanile loo, kuidas üks Eestis tegutsev vastuoluline Prantsuse ärimees keeldus oma Viimsi üürimajast välja kolimast. Asja käis uu

Kuidas on võlaküti Ants Pääri käsi käinud ettevõtluses?

Katrin Lusti autorisaade tõi ekraanile loo, kuidas üks Eestis tegutsev vastuoluline Prantsuse ärimees keeldus oma Viimsi üürimajast välja kolimast. Asja käis uurima „Kuuuurija“ ja võlakütt Ants Päär, kuid arvete klaarimine jõudis hoopis kiirabi kutsumiseni, kuna võlakütt sai näkku pipragaasi, vahendab Kroonika.  Meie aga vaatame, mis tegusid on Ants Päär teinud ettevõtluses. Ants Päär alustas äritegevusega juba 16 aastat tagasi, olles tol ajal 40-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 5 ettevõtet, täna on ta aga 1 ettevõtte juhatuses, mille Krediidiskoor on paraku hoiatav. Ants Päär on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Hoonete ja üürimajade haldus (korteriühistud, elamuühistud, hooneühistud jms) (
  • Teravilja, töötlemata tubaka, seemnete ja loomasööda hulgimüük
  • Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus
  • Kunstialane loometegevus
Ants Pääri juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal
  • Tasutud tööjõumaksud: 0 eurot
  • Käive: 38 217 eurot
  • Kasum: 28 401 eurot
  • Töötajad kokku: 0
Viimati lahkus Ants Päär 2 kuud tagasi ettevõttest BEACH CAPITAL OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 1 kuu. Ettevõte on Registrisse kantud. Täna on ta pankrotis LANFRA OÜ eesotsas ning ettevõttel on kaelas 7 412 euro suurune maksuvõlg. Pankrotis LANFRA OÜ valdkond on teravilja, töötlemata tubaka, seemnete ja loomasööda hulgimüük. Samas  sektoris tegutseb 2018 aasta seisuga kokku 97 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 514 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on  606,56 miljonit eurot. Kahe tegutsemisaasta jooksul teenis ettevõte omanikutulu 14 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 138 800 eurot. Ettevõttest saab veel täpsema ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.