ÖSEL PROJEKT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2018, mil võideti kõige suuremas summas hange

ÖSEL PROJEKT OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2018, mil võideti kõige suuremas summas hange "Lihula päästekomando uue garaaži ehitustööd ja olemasoleva hoone rekonstrueerimine", kogumaksumusega 546 082 eurot. Hanke võitmine võimaldas vist rahulikumalt võtta, sest olulist käibekasvu see ettevõttele ei andnud.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal ÖSEL PROJEKT OÜ käibest aga tervelt 54%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on ÖSEL PROJEKT OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 24 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 3% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#EhitusJaRemodelleerimine #Saaremaa #LasteaedadeEhitustööd

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tööpakkumine | Plekk- ja lamekatuste ehitustööline - ÖSEL PROJEKT OÜ

Tegemist on plekk- ja lamekatuste ehitustöölise töökuulutusega, kus otsitakse kandidaate erinevatele katustega seotud töödele. Kandidaatidelt oodatakse head füü
ssb.ee
Tegemist on plekk- ja lamekatuste ehitustöölise töökuulutusega, kus otsitakse kandidaate erinevatele katustega seotud töödele. Kandidaatidelt oodatakse head füüsilist vormi, ehituskogemust antud erialal, tehnilist taiplikkust ning oskust lugeda jooniseid. Pakutakse võimalust pikaajaliseks töösuhteks, stabiilset tööd, mitmekesiseid tööülesandeid ja turvalisi töötingimusi. Töötasu on vastavalt töötulemustele ning palgasoov tuleb lisada CV-le. Töökoht asub Saare maakonnas ja on täiskohaga ning tähtajatu. 

ÖSEL PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Ösel Projekt OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 2016. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus.  Ettevõte jätkab
ssb.ee
Ösel Projekt OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 2016. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Ettevõte jätkab oma viimaste aastate strateegiliste plaanide täideviimist ning finantseesmärkide saavutamist läbi kulusäästliku ning efektiivse äritegevuse oma olemasolevatele ja uutele klientidele. Ösel Projekt OÜ müügitulu 2022. aastal oli 2 853 339 eurot, müügitulu 2021. aastal oli 1 319 528 eurot.

VIDEO: Suursild on saanud tagasi oma suursuguse ilme

Uudises räägitakse Saaremaa valla, muinsuskaitseameti ja Saarte Kalanduse edukast koostööst Kuressaare loodeservas. Ajalooline Suursild on saanud uue ja värske
ssb.ee
Uudises räägitakse Saaremaa valla, muinsuskaitseameti ja Saarte Kalanduse edukast koostööst Kuressaare loodeservas. Ajalooline Suursild on saanud uue ja värske ilme ning selle ümbrusest võib tulevikus saada linna üks erilisi puhkealasid. Kui soovid teada saada, kuidas see ajalooline sild on taaselustatud ja milliseks plaanitakse selle ümbrus kujundada, siis loe edasi artiklit.

PILTUUDIS ⟩ Renoveeritud Suursillal süttisid tuled

Uudis räägib Saaremaa valla, muinsuskaitseameti ja Saarte Kalanduse edukast koostööst Kuressaare loodeservas. Ajalooline Suursild on saanud uue välimuse ning se
ssb.ee
Uudis räägib Saaremaa valla, muinsuskaitseameti ja Saarte Kalanduse edukast koostööst Kuressaare loodeservas. Ajalooline Suursild on saanud uue välimuse ning see särab nüüd ööpimeduses kaunite tuledevalgustega. Kui soovid teada saada, kuidas see muutus teoks sai ja milline on silla uus ilme, siis loe edasi artiklit.

GALERII JA VIDEO ⟩ Kuressaares on nüüd mönus maja öiguse möistmiseks

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja avas hiljuti pidulikult oma renoveeritud hoone uksed. Selles artiklis räägitakse sellest, kuidas kuigi kohtumaja on kaasaegs
ssb.ee
Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja avas hiljuti pidulikult oma renoveeritud hoone uksed. Selles artiklis räägitakse sellest, kuidas kuigi kohtumaja on kaasaegsete tehnoloogiatega hästi varustatud ning digitaalsed menetlused on juba kasutusel, on füüsiline kohtumaja endiselt hädavajalik, eriti juhtudel, kui tegemist on vahialustega süüteoasjadega. Kohtumaja juht Reena Undrest märgib, et tehnilised võimalused võimaldavad ka kodust töötamist mitme ekraani abil, kuid kohtupidamine nõuab siiski kohtumaja olemasolu. Selleks, et rohkem teada saada, loe edasi artiklit.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.