MOKAMBE KIKOSHENI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Nagu ka varasemalt oleme maininud, on meil teatav harjumus vaadata käivet ja makse käsikäes, sest need vanad sõbrad täiendavad teineteist.

Võtame võrdluseks

PER RENT OÜ tegi ajutise tööjõu rendiga käibesööstu aga makse neilt ei laeku

Nagu ka varasemalt oleme maininud, on meil teatav harjumus vaadata käivet ja makse käsikäes, sest need vanad sõbrad täiendavad teineteist. Võtame võrdluseks kaks sõpra, kes lähevad baari. Üks on selline bravuurikam. Sööstab siia-sinna ja lausub suuri sõnu – tema on selles loos käive. PER RENT OÜ alustas majandustegevusega 2016. aasta detsembris, mil ettevõte registreeriti käibemaksukohuslaseks ning korralik käive ei lasknud end kaua oodata. 2017. aasta esimeses kvartalis tehti käivet juba ligi pool miljonit eurot. Teises kvartalis tõusis käive pea kümnekordselt ja oli veidi enam kui 4,3 miljonit eurot. Kolmandal kvartalil hoog veidi rauges ja käivet tehti veidi alla 900 000 euro. Neljandal kvartalil liikusid rahad jällegi hoogsamalt ning käive oli peaaegu 2 miljonit eurot. Makse pole sellelt ettevõttelt riigile aga laekunud. Maksud on see teine sõber, kes meie loos koos käibega baari läheb. Maksud on dünaamilise duo rahulikum ja vaoshoitum pool, kes alati käibe välja vabandab ja tema tegusid põhjendab. PER RENT OÜ puhul on aga see sõber puudu ning käibe kaootilised hüpped teevad kõik baarikülastajad murelikuks, sest kunagi ei tea, mis jama võib sellise kontrollimatu selliga järgmiseks juhtuda.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.