EXSCUDO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 39 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommen

EXSCUDO OÜ hetkeolukord

Juba 948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 39 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Omanikud ja Üldjuhtimine

Osaühing Exscudo OÜ on 2016. aastal Eestis registreeritud plokiahela baasil erinevate finantsplatformide arendamise ettevõte. Exscudo osanikud kuni 5.aprillini 2022 olid Julian Kossinov. ja Andrei Zimin. Alates 6.aprillist 2022 on ettevõtte ainuosanikuks Julian Kossinov. Ettevõte pakkus virtuaalvaluuta vahetuse ja virtuaalrahakoti teenust vastavalt Politsei ja Piirivalveameti poolt väljastatud loale nr. FVT000187. Exscudo

OÜ põhiliseks tegevuseks on ettevõttesiseselt väljaarendatud plokiahela - nimega Exscudo EON arendamine, integreeritud messinger e-wallet lahenduse nimega Fintap ja virtuaalvaluuta platformi Exscudo Exchange teenuste pakkumine eraklientidele. Samuti pakub Exscudo OÜ äriklientidele EON-plokiahela baasil arendatud erinevaid programmilahendusi.

Vastavalt RahaPTS seadusele suurendas ettevõte 1.juuniks 2022 a. osakapitali 250 000 euroni ja alustas vastavalt Rahapesu Andmebüroo nõuetele tegevusloa uuendamise protsessi.

Äritegevus 2022.aastal jätkati kõikide tegevuseks vajalike toodete ja teenuste edasise arendamisega. 2022 aastal väljastas Exscudo OÜ 9 erinevat süsteemiuuendust (updates), millega täiendati 2021. a. väljaarendatud toodet nimega Multibroker. Multibroker võimaldab Exscudo OÜ klientidel mugavamalt teostada virtuaalvaluuta vahetusprotseduure erinevatel platvormidel läbi Exscudo süsteemi.

Jätkuvalt leiab aktiivset kasutust Fintap (varasema nimega Exscudo Channels), milles on integreeritud messingeri ja virtuaalse rahakoti süsteem. Fintap võimaldab peale tasuta telefonikõnede ka sms-de saatmist koos failidega, mugavalt vahetada erinevaid virtuaalvaluutasid ning saata neid teistele Exscudo OÜ klientidele, kui ka konverteerida virtuaalvaluutasid eurodeks ja teostada väljamakseid kliendi isiklikule pangakontole. Lisaks võimaldab Fintap oma klientidel luua eraldi mitmeid erinevaid virtuaalvaluuta kontosid, et kliendid saaksid mugavalt läbi ühe süsteemis omada kontrolli oma erinevaid virtuaalvaluuta kontode üle.

Jätkati Multiaquiring -tehnilise liidese ettevõttetele arendamist. Multiaquiring süsteem võimaldab e-commerce ettevõtetel mugavalt vastu võtta makseid erinevates virtuaalvaluutades ning neid hoiustada eraldi virtuaalvaluuta kontodel või siis vajadusel koheselt vahetada neile sobilikuks fiat valuutaks.

Detsembris 2022.a. selgus, et ettevõte ei suuda viia omakapitali taset seaduses ette nähtud tasemele, mistõttu otsustas omanik ja juhatus loobuda virtuaalvääringute tegevusloast ja klientidele virtuaalvääringute teenuste pakkumisest.

Exscudo tulu aastal 2022 moodustasid klientide teenustasud ja äriklientidele müüdud programmilahendusteenused.

2023.a. plaanib Exscudo OÜ pakkuda väljatöötatud platvormi teistele ettevõtetele, tegeleda edasi programmlahenduste arendamisega Fintap platvormile ning nende lahenduste müügiga. Samuti plaanitakse pakkuda AML-KYC teenust nii Eestis kui mujal asuvatele ettevõtetele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.