LAANEKIRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

LAANEKIRI OÜ hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Osaühingu OÜ Laanekiri põhitegevuseks 2022. aastal oli metsamajandust abistavad tegevused, eeskätt noorendiku hooldus, kultuuride hooldus, etteraie, liinikoridoride hooldus. Teiseks tegevusalaks oli mitmesuguste tekstide töötlemine, toimetamine, kirjutamine, korrektuur, trükiülevaatus.

Põhilised püsikliendid on traditsiooniliselt olnud: (cid:127) suuremad ja väiksemad metsandusega tegelevad ettevõtted; (cid:127) kirjastamisega, ajakirjandusega ja sisuturundusega seotud ettevõtted; (cid:127) riigiettevõtted.

2022. aasta oli OÜ Laanekiri jaoks kuues tegevusaasta. Järk-järgult elavnes klientide huvi ja kasvas hinnapäringute hulk. Ettevõttel olid raamlepingud Riigimetsa Majandamise Keskusega.

Uuel tegevusaastal plaanib ettevõte veelgi rohkem panustada sisuturundusele, et muutuda klientidele veelgi nähtavamaks. Erilist tähelepanu pööratakse klientide rahulolu tagamisele ja lepingute ning kokkulepete täpsele täitmisele.

OÜ Laanekiri on maksejõuline ja turul aktiivselt tegutsev väikeettevõte, mis on konkurentsivõimeline ja jätkusuutlik.

OÜ Laanekiri juhatus

Kalle Kuhi

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.