ROBOKRATT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olümpiavõitja Gert Kanter on otsustanud tippspordiga lõpu teha.  Mis edasi? Juba aastaid on ta kätt proovinud  ka ettevõtluses.

Täna on Kanter kahe osaühingu

Gert Kanteri sportlasekarjäär saab läbi. Kuidas läheb tema ettevõtetel?

Olümpiavõitja Gert Kanter on otsustanud tippspordiga lõpu teha.  Mis edasi? Juba aastaid on ta kätt proovinud  ka ettevõtluses. Täna on Kanter kahe osaühingu eesotsas. Tarkvara valdkonnas tegutsev OMNI SOLUTIONS OÜ on küll juba 8 aastat vana, kuid ootab veel läbimurret. Viimastel aastatel pole osaühingul käivet olnud ja 2015. aastal ajas ettevõte äri vaid 1 000 euro eest. Selle firma juhtimisel on Kanterile abiks Meelis Kaljurand. Programmeerimisega tegeleb  ka tema teine ettevõte ROBOKRATT OÜ ning see on juba tiba rammusam pirukas. 2017. aastal oli ettevõtte käive 70 962  eurot ning sealjuures jäi osaühing 21 070 euroga kasumisse. Selles ettevõttes on palgal 6 inimest, kelle töötasu oli Eesti keskmisel tasemel, selgub maksudeklaratsioonidest. Aastataguse ajaga võrreldes on juurde palgatud 2 inimest ning sama ajaga on kosunud ka ettevõtte käive. Kui terve 2018. aasta möödub samasuguse hooga nagu esimesed 6 kuud, tõotab ROBOKRATT OÜ selle aasta müügitulu kasvada 172 000 euroni. ROBOKRATT OÜ juhimises lööb kaasa ka Tallinna Tehnikaülikooli professor Jüri Vain.   • Vaata sarnase tegevusalaga ettevõtteid Inforegistris!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ROBOKRATT OÜ tegevusaruanne 2022

2022. a. majandusaastal äritegevust ei toimunud.
ssb.ee
2022. a. majandusaastal äritegevust ei toimunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.