KEVARTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie lemmiklooma toit võib mõjutada tema üldist tervist ja heaolu? Loomad, olgu nad siis koerad või kassid, on meie elus olulin

Kvaliteetse loomatoidu tähtsus

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie lemmiklooma toit võib mõjutada tema üldist tervist ja heaolu? Loomad, olgu nad siis koerad või kassid, on meie elus oluline osa, tuues rõõmu, armastust ja elavust meie igapäevaellu. Seetõttu on äärmiselt oluline tagada, et meie neljajalgsed sõbrad saaksid toitu, mis vastab nende erivajadustele ja toetab nende tervist. Just siin astub mängu Zaba Lemmikloomapood, meie usaldusväärne partner, kes mõistab, et lemmiklooma õnnelik ja terve elu algab kvaliteetse toiduga.

Meie poest leiate rohkem kui lihtsalt tooteid; leiate lahenduse teie lemmiku heaolu jaoks. Zaba Lemmikloomapood uhkustab end laia valiku kvaliteetsete ja täisväärtuslike toodetega, mis on hoolikalt valitud, et vastata erinevate tõugude, suuruste ja terviseseisundite vajadustele. Me ei pea silmas ainult täitainete ja maitsestamise kvaliteeti, vaid ka koostisosade päritolu ja toidu toiteväärtust.

Meie põhimõte on lihtne: iga lemmik on väärt ainult parimat. Seetõttu rõhutame, et meie tooted ei sisalda odavaid täiteaineid ega keemilisi lisaaineid. Teame, et iga loom on ainulaadne, ja seetõttu aitame teil leida just teie lemmikule sobiva toidu, mis toetab tema energiataset, seedimist ja immuunsüsteemi. Me ei müü lihtsalt lemmikloomatoiduks vajalikke tooteid, vaid pakume ka teadmisi ja tuge, et aidata teil teha teadlikke otsuseid oma lemmiku heaolu osas.

Tervislik ja täisväärtuslik toit on vaid üks osa meie missioonist. Tahame, et teie lemmik oleks mitte ainult terve, vaid ka õnnelik. Seetõttu jagame regulaarselt kasulikke nõuandeid ja näpunäiteid lemmikloomade eest hoolitsemiseks ning korraldame üritusi ja kampaaniaid, et tõsta teadlikkust lemmikloomade tervisest ja heaolust.

Kui soovite pakkuda oma lemmikule parimat või olete segaduses, millist toitu valida, ärge kartke küsida meilt nõu. Meie sõbralik ja kogenud meeskond on alati valmis aitama teil leida just selle õige toidu, mis muudab teie lemmiku elu tervislikumaks, õnnelikumaks ja täis rõõmu. Sest meie jaoks on iga lemmik väärt ainult parimat!

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie lemmikule!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KEVARTA OÜ tegevusaruanne 2022

Kevarta OÜ põhitegevusalaks on lemmiklooma toidu jae- ja hulgimüük. Lisaks on ettevõtel Peipisääre vallas taimla (Kevarta metsataim), mis tegeleb metsataimede k
ssb.ee
Kevarta OÜ põhitegevusalaks on lemmiklooma toidu jae- ja hulgimüük. Lisaks on ettevõtel Peipisääre vallas taimla (Kevarta metsataim), mis tegeleb metsataimede kasvatuse ja müügiga. Ettevõtte müügitulu 2022. aastal oli 928 905 eurot, millest lemmiklooma toidu jae- ja hulgimüük moodustas 896 336 eurot ning metsataimede müük 32 570 eurot ning ettevõtte kasum oli 109 089 eurot. 2022. aastal kolis hulgikaubandus uude laohoonesse Vahi tööstuspargis, Tartumaal. Taimlasse soetati külvik, kolmas kastmispoom, renoveeriti hooneid. Investeeringud nii kaubanduse kui ka taimla lainemeiseks tehti kokku

Milline peaks olema aktiivsete koerte toitumine? - Zaba Lemmikloomapood

Milline peaks olema aktiivsete koerte toitumine?
ssb.ee

Kuidas Zaba Lemmikloomapood alguse sai? - Zaba Lemmikloomapood

Oleme pikemat aega mõelnud, et võiksime kirjutada Sulle blogi erinevatel lemmikloomi puudutavatel teemadel. Nüüd on see aeg käes!
ssb.ee

Mida teha, kui kass ei taha juua? Meie näpunäited! - Zaba Lemmikloomapood

Juba ammu on teada, et kassidele – erinevalt koertest – vesi ei meeldi. Samas vajab kassi organism korralikult funktsioneerimiseks vett-
ssb.ee

Zaba Lemmikloomapood annab energiat 8 kelgukoerale 600 km distantsil - Zaba Lemmikloomapood

Ruth Reinup asus võistlustulle koos enda 8 kelgukoeraga ning plaanib läbida 600 km pikkuse distantsi pikamaavõistlustel Põhja-Norras.
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.