KEVARTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie lemmikloomade tervis ja õnn sõltuvad suuresti nende toidust. Ometi võib ette tulla olukordi, kus seni armastatud toit enam ei meeldi. See võib olla muret t

Mida teha, kui lemmikule ei meeldi saadava toidubrändi toit?

Meie lemmikloomade tervis ja õnn sõltuvad suuresti nende toidust. Ometi võib ette tulla olukordi, kus seni armastatud toit enam ei meeldi. See võib olla muret tekitav ja segadust tekitav olukord, kuid ärge muretsege – oleme siin, et aidata teil leida õige toit, mis rahuldab teie lemmiku maitsemeelt ja toetab tema heaolu.

Kui märkate, et teie lemmikloom ei taha enam senist toitu süüa või näitab vastumeelsust, jälgige tema reaktsiooni uuele toidule. Kas tema seedimine on parem? Kas ta on aktiivsem ja rõõmsam? Oluline on hoida silm peal tema käitumisel ja tervisel.

Kui olete mures oma lemmiku uue toiduvaliku pärast, ärge kartke pöörduda veterinaararsti poole. Veterinaararst saab hinnata lemmiku tervislikku seisundit ja anda soovitusi sobiva toidu kohta vastavalt tema vajadustele ja eelistustele.

Zaba Lemmikloomapood pakub laia valikut erinevaid toidubrände ja koostisosi, mis sobivad erinevatele lemmikloomadele. Proovige erinevaid valikuid, sealhulgas erinevate valguallikate ja maitsetega toite. Iga lemmikloom on ainulaadne, seega võib kuluda veidi aega, et leida just see õige variant, mis tema maitsemeelt rahuldab.

Paljud tootjad pakuvad proovipakke, mis võimaldavad teil katsetada erinevaid toite ilma suure investeeringuta. Kasutage neid võimalusi, et anda teie lemmikule võimalus proovida erinevaid maitseid ja tekstuuriga toite.

Kui olete leidnud uue toidu, jälgige hoolikalt lemmiku tervist ja käitumist. Kui märkate positiivseid muutusi tema enesetundes ja aktiivsuses, olete leidnud õige toiduvaliku.

Kui te ei ole kindel, milline toit sobib teie lemmikule kõige paremini, ärge kartke pöörduda Zaba Lemmikloomapoe sõbraliku ja kogenud meeskonna poole. Oleme siin, et anda teile nõu ja aidata teil leida just see õige toit, mis muudab teie lemmiku elu täiuslikuks. Teie lemmiku tervis ja õnn on meie jaoks olulised!

Võtke meiega ühendust ja leiame Teie lemmikule koos toidu, mida ta naudib!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KEVARTA OÜ tegevusaruanne 2022

Kevarta OÜ põhitegevusalaks on lemmiklooma toidu jae- ja hulgimüük. Lisaks on ettevõtel Peipisääre vallas taimla (Kevarta metsataim), mis tegeleb metsataimede k
ssb.ee
Kevarta OÜ põhitegevusalaks on lemmiklooma toidu jae- ja hulgimüük. Lisaks on ettevõtel Peipisääre vallas taimla (Kevarta metsataim), mis tegeleb metsataimede kasvatuse ja müügiga. Ettevõtte müügitulu 2022. aastal oli 928 905 eurot, millest lemmiklooma toidu jae- ja hulgimüük moodustas 896 336 eurot ning metsataimede müük 32 570 eurot ning ettevõtte kasum oli 109 089 eurot. 2022. aastal kolis hulgikaubandus uude laohoonesse Vahi tööstuspargis, Tartumaal. Taimlasse soetati külvik, kolmas kastmispoom, renoveeriti hooneid. Investeeringud nii kaubanduse kui ka taimla lainemeiseks tehti kokku

Milline peaks olema aktiivsete koerte toitumine? - Zaba Lemmikloomapood

Milline peaks olema aktiivsete koerte toitumine?
ssb.ee

Kuidas Zaba Lemmikloomapood alguse sai? - Zaba Lemmikloomapood

Oleme pikemat aega mõelnud, et võiksime kirjutada Sulle blogi erinevatel lemmikloomi puudutavatel teemadel. Nüüd on see aeg käes!
ssb.ee

Mida teha, kui kass ei taha juua? Meie näpunäited! - Zaba Lemmikloomapood

Juba ammu on teada, et kassidele – erinevalt koertest – vesi ei meeldi. Samas vajab kassi organism korralikult funktsioneerimiseks vett-
ssb.ee

Zaba Lemmikloomapood annab energiat 8 kelgukoerale 600 km distantsil - Zaba Lemmikloomapood

Ruth Reinup asus võistlustulle koos enda 8 kelgukoeraga ning plaanib läbida 600 km pikkuse distantsi pikamaavõistlustel Põhja-Norras.
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.